Waar staat u nu en waar wilt u naartoe?

De hoeveelheid data neemt verder toe....datamanagement in relatie tot uw bedrijfsdoelen

Wat zijn uw doelen? Meer efficiency? Kortere doorlooptijden? Meer inzicht in uw processen en projecten zodat tijdig bijsturen mogelijk is? Ieder bedrijf actief in de maakindustrie is vandaag de dag bezig met Product Data- en Lifecycle Management, of u het nu zo noemt of niet. Vanaf het eerste prototype tot aan service en spare-part beheer, uw product data doorloopt verschillende stadia en processen, ondersteund door verschillende IT-systemen. Met PRO.FILE kunt u stap voor stap van CAD-datamanagement naar een end-to-end PLM-oplossing. Eén Product Data Backbone voor al uw productgegevens en documenten.

PRO.FILE maakt het leven van technische ondernemingen een stuk gemakkelijker. En zorgt voor blijvend succes

Het stellen van doelen is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsstrategie. U wilt ervoor zorgen dat uw team op samenhangende wijze in de juiste richting beweegt.
De hoeveelheid data verder toe en al deze gegevens beheren is bijzonder complex, omdat ze gedurende de totale levenscyclus van een product een rol spelen en dus ook vanuit een end-to-end perspectief moeten worden bekeken. Om de integrale samenwerking tussen alle afdelingen te bevorderen, moeten gegevens bovendien kunnen worden gedeeld. Dit gebeurt nu nog vaak met de hand. Maar juist de manuele overdracht van gegevens van het ene naar het andere systeem bergt een permanent risico op fouten in zich.

De meerwaarde van PRO.FILE:

  • De kwantiteit en kwaliteit in uw projecten, productontwikkeling en processen verbeteren.
  • Beheer(s)en van projecten
  • Stroomlijnen van documentprocessen,
  • Doorvoeren van wijzigingen
  • Beheren van 3D CAD data en stuklijsten
  • Koppelen van engineeringgegevens met logistiek (ERP).
  • Samenwerking met externe partijen zoals uw klanten en toeleveranciers.

Beweeg in de juiste richting met de PRO.FILE digitalisatie oplossingen