Xpertise

PLM Xpert is dé specialist in Product- and Document Lifecycle Management voor de Maakindustrie
Als PRO.FILE Competence Center zijn wij op het gebied van datamanagement de betrokken en ervaren partner voor bedrijven binnen de Maakindustrie in de Benelux . Vanuit ons kantoor in Bergambacht helpen wij, met ons gedreven Xpertiseteam, bedrijven om de kwaliteit, efficiëncy en digitalisatie in productontwikkeling en productie te verhogen door middel van de inzet van PRO.FILE PLM.

A Revalize brand

De oplossingen van Revalize ondersteunen de digitalisering van processen voor productontwikkeling en productbeheer in technische bedrijven.

Revalize heeft een interessant portfolio van toonaangevende CAD-, PLM- en CPQ-oplossingen. Met de overname van PROCAD GmbH & Co. KG, die een lange geschiedenis kent in het ontwikkelen en leveren van PLM/PDM softwareoplossingen aan iedereen in de productiewaardeketen in de maakindustrie, biedt Revalize inmiddels de belangrijkste idea-to-cash oplossingen die de toekomst van de productie- en bedrijfsprocessen opnieuw vorm kan geven.

De oplossingen van Revalize ondersteunen de digitalisering van processen voor productontwikkeling en productbeheer in technische bedrijven.

De configureerbare oplossing PRO.FILE en de iteratieve, agile projectmethodiek ISI.CON zorgen voor een snelle implementatie, lage bedrijfskosten op de lange termijn (TCO) en een stapsgewijze uitbreiding in eigen regie van de klant. Revalize producten zijn eenvoudig te integreren platforms voor het hele bedrijf die zijn gebaseerd op de nieuwste softwaretechnologie.

Vertegenwoordiging van PRO.FILE:

Meer weten?
Maak uitgebreid kennis met PROCAD op de PRO.FILE product website:

Meer info

PLM/PDM voor uw specifieke situatie? Maak gebruik van onze Xpertise