Boschman Advanced packaging technology

"SolidWorks en MS Office data volledig gemanaged!"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

End of live systeem vervangen
Boschman Advanced packaging technology heeft het sterk verouderde systeem AutoManager voor PRO.FILE vervangen. Alle data (SolidWorks en MS Office)is nu centraal opgeslagen in de product data backbone PRO.FILE.
De vroege betrokkenheid bij het ontwikkelingsproces door Boschman met R & D-afdelingen van klanten is voor het bedrijf een eerste vereiste is om de hoogste kwaliteit, betrouwbare processen, de laagste eigendomskosten en de kortste time-to-market te verkrijgen. PRO.FILE is als Data Backbone daarom de juiste tool voor Boschman.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

De afdeling Engineering bij Boschman werkte met een sterk verouderd systeem dat bedoeld was voor AutoCAD en SolidWorks onvoldoende ondersteunde. De behoefte aan goed SolidWorks versie en revisiebeheer en de behoefte om releases te kunnen maken en te bevriezen heeft PRO.FILE volledig kunnen invullen.

PRO.FILE Best Practice = bewezen functionaliteit!
Het gehele implementatietraject is uiteindelijk dicht bij de PRO.FILE Best Practice gebleven. Boschman beschikt daardoor over een flexibele product data backbone waar zij in de toekomst zelf door configuratie de omgeving verder kunnen uitbouwen tot een digitalisatie platform waar de Lifecycle van documenten, projecten en producten mee te beheren is.

Het rendement is er nu al!
Gegeven de grote hoeveelheid SolidWorks data, welke allemaal is gemigreerd, levert het de engineers een forse tijdbesparing op. Naast de CAD data beschikt de PRO.FILE omgeving ook over hele sterke Document Management functionaliteit waardoor alle product gerelateerde documenten in één omgeving staat. Er is een volledige integratie met SAP opgeleverd waardoor stuklijsten volledig automatisch naar SAP worden overgedragen bij vrijgave

Boschman Advanced packaging technology

Het hightech en oplossingsgerichte bedrijf Boschman Advanced packaging technology in Duiven richt zich op geavanceerde verpakkingsoplossingen. Boschman is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van geavanceerde transfer-vormings- en sintersystemen. Naast de ontwikkeling en levering van geavanceerde apparatuuroplossingen werkt Boschman regelmatig samen met R & D-afdelingen van klanten om samen innovatieve verpakkingsconcepten te ontwikkelen en te onderzoeken.

Ook relevant:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact