Onze aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op onze ambitie om voor u van PLM betekenis te mogen zijn

Wij bereiken samen met u meer resultaat door een duidelijke focus op uw doelen en met eerlijke oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat u met configureren sneller uw doel bereikt dan met programmeren. De combinatie van de PRO.FILE projectmethodiek ISI.CON en onze ervaring met de specifieke behoefte en eisen aan datamanagement binnen de Maakindustrie maakt dat onze projectaanpak succesvol is. Op tijd en binnen uw budget. Bij ons gaan standaard processen en flexibiliteit samen. Het is precies waar wij voor staan. Bij ons configureert u de oplossing geheel volgens uw eisen.

Implementatie door configuratie. U behoudt de volledige controle en configureert de oplossing zelf.

Of het nu gaat om het stroomlijnen van product data, documentstromen en processen gedurende de gehele levencyclus, het beheersen van communicatie en informatie in projecten, het verbeteren van efficiency of het verbinden van alle afdelingen binnen uw bedrijf, wij zorgen uw datakwaliteit naar een hoger niveau wordt getild en echt van toegevoegde waarde is binnen uw organisatie. Dat betekent: open communicatie, klantgericht denken en handelen en professionele ondersteuning wanneer onze klant daar behoefte aan heeft.
Het principe achter PRO.FILE wordt ook wel eens omschreven als ā€˛configureren in plaats van programmerenā€¯. U kunt meteen zelf wijzigingen in het systeem doorvoeren. Er is geen programmeerkennis vereist.
PLM Xpert klanten kunnen rekenen op uitgebreide ondersteuning bij de inzet van PRO.FILE met onze PLM Xpert Services.

Onze aanpak in 8 stappen:

  1. Project kickoff - Bespreking van de planning & organisatie
  2. Administrator / key-user training - Kennis overdracht over de werking van PRO.FILE
  3. Intake, ontstaan van het functioneel ontwerp - Specifieke functionaliteiten die uit de analyse zijn voortgekomen
  4. Implementatie - De installatie, configuratie en customizing
  5. Testfase - Het projectteam realiseert een project met behulp van PRO.FILE
  6. Afsluiten testfase - Evaluatie van de bevindingen uit de testfase
  7. Gebruikerstraining - Kennis overdracht aan medewerkers die met PRO.FILE gaan werken
  8. Live-gang - Het in gebruik nemen bestaat veelal uit een gefaseerde uitrol in de organisatie

Geen tijd te verliezen?

Kies dan voor de PRO.FILE Best Practice Starterpack - De standaard maar complete inrichting van de PRO.FILE database

Probleem: bedrijven ondervinden problemen met bestandsbeheer in oneindig diepe mappenstructuren, beheersing van wijzigingen en hergebruik CAD structuren en de vraag welke versie van een document naar de klant was gestuurd. Deze bedrijven willen liever vandaag dan morgen starten met het nieuwe Data Management/Product data management systeem, echter zien ze op tegen lange implementaties.

Oplossing: Wij bieden u de oplossing in de vorm van de Best Practice aanpak, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De Best Practice aanpak is gebaseerd op ervaring van PLM Xpert door vele implementaties van PRO.FILE bij diverse bedrijven. De Best Practice aanpak biedt de klant een standaard maar complete inrichting van de PRO.FILE database. De klant is in staat om deze inrichting in een later stadium uit te breiden en af te stemmen op interne eisen. Door een slimme aanpak hoeft dit niet ten koste te gaan van de kwaliteit.

Voordeel: Het grote voordeel van de Best Practice aanpak is de zeer korte implementatie tijd met behoud van alle basis functionaliteiten van PRO.FILE .

Meer weten?
Maak uitgebreid kennis met Team PLM Xpert

Neem contact met ons op
PLM Xpert - We are your PRO.FILE Competence Center

PRO.FILE toepassingsgebieden: