PROOM

Het digitale uitwisselingsplatform voor documenten in productiebedrijven en voor externe samenwerking

Bestanden uitwisselen met één klik op de knop. Vertrouwelijke en transparante uitwisseling van technische documenten en bestanden in de samenwerking met klanten, partners en leveranciers.

PROOM

Samen impact maken door bestanden uit te wisselen in virtuele teams

In technische bedrijven worden bestanden vaak gedeeld over de bedrijfsgrenzen heen. Daarbij is het essentieel dat de juiste bestanden op het juiste moment beschikbaar komen en gemakkelijk uitgewisseld kunnen worden, ongeacht de omvang of de hoeveelheid documenten. Conventionele methoden als e-mail en FTP voldoen niet aan deze eisen. PROOM is de industriële oplossing voor het eenvoudig en veilig uitwisselen van documenten met partners, klanten en leveranciers in de technische sector. Met zijn moderne, virtuele projectruimtes is PROOM het alternatief bij uitstek voor conventionele e-mail- en FTP-oplossingen. Anders dan systemen als WeTransfer en Dropbox is PROOM toegespitst op zakelijk gebruik en het werken met technische hoogwaardige data die in hoge mate belangijke IP (Intellectuele Properties) bevatten.

PROOM is de collaborative omgeving om samen te werken in projecten.

PROOM biedt één platform voor productiebedrijven om snel en eenvoudig hun vertrouwelijke informatie uit te wisselen en extern samen te werken. Het digitale platform PROOM is bij uitstek geschikt voor productiebedrijven in de context van een ‘extended workbench’, bijvoorbeeld bij samenwerking met ontwerpafdelingen, ontwikkelingspartners, dienstverleners of klanten. Een dergelijke samenwerking vereist vertrouwelijkheid, strikte toegangscontrole en een naadloze uitwisseling van bestanden in verschillende formaten en maten.
Samenwerking in projecten tussen afdelingen en bedrijven kan alleen vruchtbaar zijn als alle betrokkenen altijd betrouwbare toegang hebben tot de nieuwste, actuele informatie.

PROOM vervangt conventionele e-mail- en FTP-oplossingen door moderne, cloudgebaseerde projectruimtes.

Ervaar de voordelen die PROOM biedt en meld u aan voor de gratis proefperiode van 30 dagen zonder verplichtingen.

De meerwaarde van PRO.FILE met PROOM:

  • PROOM levert, geïntegreerd met PRO.FILE, organisaties het gereedschap voor samenwerking met externe partijen.
  • CAD modellen, tekeningen en andere documenten kunnen direct in de juiste versie en status vanuit PRO.FILE via de Transmittal (verzendlijsten) functionaliteit worden "vrijgegeven” naar de virtuele projectruimte van PROOM.
  • Samenwerkende partners in projecten hebben voortaan de zekerheid dat zij met de juiste data werken. Een belangrijke stap in volledige Project en Product Lifecycle Management (PLM).
  • Beveiliging van de data is hierbij één van de belangrijke aspecten. Bij het publiceren vanuit PRO.FILE is meteen in te stellen hoe lang de data beschikbaar moet blijven en is direct inzichtelijk wie wat met een bepaald bestand heeft uitgevoerd.
  • Altijd up-to-date - Eén keer aanmelden bij PROOM en automatisch synchroniseren. Altijd de laatste versie in real-time.
  • Veilig gegevens uitwisselen - Geen lastige audits meer dankzij compliance bij het delen van gevoelige documenten.
  • Transparantie en controle - Controleerbare communicatie door gebruikersbeheer en herleidbaarheid.
  • Heldere communicatie - Geen misverstanden meer bij de communicatie met partners, klanten en leveranciers.

De PRO.FILE toepassingsgebieden

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact