PRO.FILE Experience for Solid Works

Waarom u voor Solidworks 3D CAD data beheer een passend en schaalbaar PLM platform nodig heeft...

Onze PLM Xperts merken bij bedrijven in de maakindustrie, die met Solidworks werken, dat zij moeite hebben om een vervolgstap in data management te nemen en een roadmap naar PDM en/of PLM te maken. Bedrijven benaderen ons steeds vaker voor onze Xpertise op dit vlak. Vooral omdat de aangeboden PLM/PDM mogelijkheden vaak niet aansluiten op de digitalisatie behoefte van de organisatie of aangeboden functionaliteit onduidelijk en complex is.
Wilt u doorgroeien naar PLM? U wilt toch zelf de regie houden en geen keuze opgelegd krijgen? Wij dagen uit om u te orienteren en vervolgens uw strategie te bepalen. Daar kiest u dan natuurlijk de oplossing bij die bij u past. Een oplossing die zich heeft bewezen, future-proof is en uw organisatie groei perspectief biedt...
PRO.FILE Experience for solidworks
One PLM platform . Full Power . Endless possibilities . Affordale . Scalable. Proven

Hoe maak je als Solidworks gebruiker eigenlijk de juiste afweging voor een PDM / PLM systeem. Wat zijn de mogelijke opties voor de korte en lange termijn?

Het is verstandig dat Solidworks gebruikers zich verdiepen in de beschikbare alternatieven en mogelijkheden.
Dit biedt de kans om een voorsprong te nemen en zelf de regie te houden om zo niet voor voldongen feiten te komen staan.

PRO.FILE – het digitale informatiebrein met keuzevrijheid voor PDM & PLM.
Bedrijven in de maakindustrie hebben één digitale bron the single source of truth nodig om ervoor te zorgen dat de juiste data op het juiste moment beschikbaar is. PRO.FILE is het no-code platform voor het digitaal transformeren van engineering- en informatiebeheerprocessen. Endless possibilities: Ons digitale informatiebrein slaagt waar geïsoleerde applicaties en hun datasilo's falen.

Maak gebruik van onze know-how

Bij de keuze voor een Product Lifecycle Management oplossing speelt het beheer van CAD data, versies en revisies, productstructuren en afgeleide stuklijsten een centrale rol. Keuzestress?
Gelukkig valt er voor u, als solidworks gebruiker, wat te kiezen als het gaat om het beheer van uw solidworks CAD data. Zo kunt u kiezen voor Works PDM of Experience, maar wat is de consequentie van de keuze voor één van de twee? Het zijn twee verschillende systemen, waar de één beperkt is in mogelijkheden en geen roadmap kent en de ander te complex is en geen match heeft met uw bedrijfsomvang, -processen en functionaliteit mist.
PRO.FILE is het digitale informatiebrein met keuzevrijheid. Eén digitale bron om ervoor te zorgen dat de juiste data op het juiste moment beschikbaar is.

  • PRO.FILE staat voor keuzevrijheid; geen verplichting om uw data volledig SAAS aan een platform toe te vertrouwen. Gewoon op een eigen server of data-center (On Premise). Liever toch in de Cloud of misschien hybride? U bepaalt. Het is tenslotte ook uw data, uw Intellectual Properties.
  • Wij kennen geen engineers die graag wachten op de zandloper.....uw engineers verdienen de beste performance.
  • Met PRO.FILE beschikt u, naast CAD data management, over geïntegreerd documentbeheer, waardoor ook documenten als TPD onder een part/item in projectverband zijn te beheersen.
  • Met PRO.FILE kan uw organisatie groeien in eigen tempo van CAD data management naar PDM, van PDM naar PLM en integratie met ERP.
  • Met één druk op de knop de juiste informatievoorziening, één bron één waarheid en alle kennis beschikbaar.

Kijk ons webinar over dit onderwerp terug

Ons webinar biedt handvatten en inzicht in deze materie.
Wanneer uw mogelijkheden nu in mist gehuld zijn kunt u na dit webinar een concrete strategie bepalen. Ontdek wat er achter de schermen gebeurd en wat de feiten zijn.
Kort gezegd: Wie vooruit wil is gebaat bij een open blik.
In dit webinar laten we zien hoe PRO.FILE PDM/PLM eindeloze mogelijkheden biedt waarmee u maximale vrijheid heeft in de keuze voor functionaliteit die bij uw ambitie als bedrijf past.
Ontdek hoe u valkuilen vermijdt en succes behaalt met de juiste keuze voor het beheer van uw Solidworks data.

Snel en slim de stap maken naar PDM en/of PLM?

U kunt snel beginnen met een future proof digitaliseringsplatform met de PRO.FILE Quick Start Package.
Met het PRO.FILE Quick Start Package heeft u snel en voordelig toegang tot een schaalbaar digitaliseringsplatform voor Product and Document Lifecycle Management, zonder een omvangrijk migratieproces.
U legt tevens een toekomstgerichte basis voor PLM processen voor de samenwerking met collega's van de werkvoorbereiding, de productie en de service. Een data backbone voor de gehele onderneming, een roadmap naar de toekomst.

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact