Autorisatie & Controle

PRO.FILE waarborgt de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gegevens

U verleent autorisatie en bepaalt zelf wie wat mag zien, wijzigen of uitwisselen om ervoor te zorgen dat werken met projectdocumenten op een veilige en gecontroleerde manier verloopt.

Autorisatie & Controle

PRO.FILE biedt de mogelijkheid tot het integraal structuren en organiseren van projecten en de daarbij behorende documentstromen en planning.

Bedrijven staan steeds meer voor de uitdaging om zowel intern, tussen afdelingen, als in diverse samenwerkingsverbanden grote hoeveelheden data en documenten in projecten met anderen te delen. Ook vereisen efficiënte ontwerpprocessen een werkwijze ter ondersteuning van procedures, zodat duidelijk is wie/wat kan doorvoeren
Data en documenten moeten vervolgens accuraat en direct beschikbaar zijn. Beveiliging van en duidelijkheid over de toegang tot de data en documenten is daarbij van belang evenals vastlegging van wie wat en wanneer met deze informatie heeft gedaan. Alle kennis van het bedrijf zit in de CAD-modellen en andere documenten. Bescherming tegen ongeautoriseerde toegang is key.
Een engineer kan toestemming hebben om iets te wijzigen in project X, echter kan niet zomaar iets doen in project Y.

De meerwaarde van PRO.FILE:

  • De PRO.FILE gebruiker bepaald administratief de toegangsrechten voor gebruikers en gebruikersgroepen.
  • PRO.FILE status van netwerken definieren toegangsrechten (lezen, wijzigen, verwijderen) voor document types.
  • Met PRO.FILE project rollen zijn permissies te geven voor toegang tot gegevens en project specifieke data en documenten.

Resultaten:

  • Betrouwbare data kwaliteit
  • Vermindering van het risico op diefstal van data
  • Hoge transparantie op het vlak van autorisatie

Meer controle over technische projecten en documenten Beheers uw projecten en de hiermee verbonden documenten op basis van de geïntegreerde project- en documentstructuur.

De PRO.FILE toepassingsgebieden