Xpertise

PLM Xpert is dé specialist in Product- and Document Lifecycle Management voor de Maakindustrie
Als PRO.FILE Competence Center zijn wij op het gebied van datamanagement de betrokken en ervaren partner voor bedrijven binnen de Maakindustrie in de Benelux . Vanuit ons kantoor in Bergambacht helpen wij, met ons gedreven Xpertiseteam, bedrijven om de kwaliteit, efficiëncy en digitalisatie in productontwikkeling en productie te verhogen door middel van de inzet van PRO.FILE PLM.

PLM Xpert Services

We hebben een duidelijke focus op uw doelen en simpele, eerlijke oplossingen. Maak gebruik van onze know-how en professionele ondersteuning wanneer u daar behoefte aan heeft.

Onze services hebben tot doel de efficiëntie van uw processen te waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat u met configureren sneller uw doel bereikt dan met customization. Wij implementeren uw project stap voor stap en werken daarbij nauw met u samen. U ziet direct resultaat en kunt het systeem zelf configureren. Wij noemen dit de EASY.CON aanpak. U bereikt hiermee sneller u doel.
De PRO.FILE Service Packs zijn klaar voor gebruik waardoor de software de zekerheid biedt van continue beschikbaarheid en hoge mate van zekerheid. Aanwijsbaar lage Cost of Ownership.
PLM Xpert klanten kunnen rekenen op uitgebreide ondersteuning bij de inzet van PRO.FILE. Zij profiteren van een uitgebreid scala aan mogelijkheden om de functionaliteit van de PRO.FILE software maximaal te benutten. Onze Xperts verlenen support voor alle ondersteuningsvragen die gaan over de inzet en de toepassing van PRO.FILE in de organisatie. De deskundige technische medewerkers van onze helpdesk zijn tijdens werkdagen en kantooruren bereikbaar. Wij helpen u graag bij het operationeel houden van PRO.FILE. Onze klanten zijn erg tevreden over onze dienstverlening en daar zijn we trots op.

Onze PRO.FILE 3x3 succes formule: Simple, Secure, Efficient

  1. De PRO.FILE user-interface is eenvoudig en logisch in gebruik
  2. Zekerheid over de status van alle informatie door eenduidige opslag, autorisatie en vastlegging
  3. Efficiënt de werkzaamheden uitvoeren en overzicht over alle documenten, taken en projecten
  1. Eenvoudig zelfstandig te beheren en aan te passen dankzij de Management Console
  2. Door de modulaire opbouw is de software efficiënt in te zetten en op te bouwen naar actuele behoefte. Gecertificeerde standaard CAD en ERP integraties zijn direct beschikbaar.
  3. Service Packs zijn klaar voor gebruik waardoor de software de zekerheid biedt van een continue beschikbaarheid en hoge mate van zekerheid. Aanwijsbaar lage Cost of Ownership.
  1. Standaard integraties en voorgeconfigureerde software maken de invoering van PRO.FILE eenvoudig
  2. Een efficiënte invoering in 8-stappen en de aanpasbaarheid van templates, workflows, formulieren en autorisaties beperken de benodigde tijd voor configuratie
  3. Dankzij de betrouwbaarheid van de PRO.FILE Software en met inzet van onze jarenlange ervaring garanderen wij u de zekerheid van een succesvolle implementatie.

Meer weten?
Maak uitgebreid kennis met Team Xpert

Neem contact met ons op
PLM Xpert - We are your PRO.FILE Competence Center

PLM Xpert oplossingsrichtingen :

Powered by: