Referenties

PLM Xpert BV is trots op haar klantenkring. Onze klanten zijn specialistische bedrijven die veelal wereldwijd opereren. Binnen hun vakgebied zijn zij trendsetter en in veel gevallen marktleider. Wij zijn pas content wanneer we zien dat onze relaties met de inzet van PRO.FILE het gewenste rendement behalen en daarmee bedrijfsdoelen realiseren. PLM Xpert heeft een succesvolle aanpak ontwikkeld voor een succesvolle implementatie en optimaal rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de leidende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Als PRO.FILE Competence Center zijn wij op het gebied van datamanagement en digitalisatie de betrokken en ervaren partner voor bedrijven binnen de maakindustrie in de Benelux. Ons gedreven Xpertiseteam helpt bedrijven om de kwaliteit, efficiëncy en digitalisatie in productontwikkeling en projecten te verhogen door inzet van PRO.FILE PLM Platform.

Met een track-record vanaf 1997 zijn wij de competente partner voor onze klanten. Of de doelstelling nu is Document Control met klanten en supply-chain (DMStec), het beheer van alle product data door invoering van de PRO.FILE Product Data Backbone (PDM) of het beheer van kritische processen over de levencyclus van een product of project (PLM). Onze klanten in o.a. machine- en apparatenbouw, automotive en medische apparatuur bereiken samen met ons de bedrijfsdoelen.

Tot onze klantenkring behoren bedrijven als Nijhuis Water Technology, Stork thermeq, ITM/TDC - Tembo group, NM Heilig group, Vekoma rides & manufacturing, Heinen & Hopman, Bredenoord Aggregaten, ESTEPE, Technomed Medical, RR Mechatronics, Mokveld Valves, Redwire Space, IHC Systems, DEMACO, Damen Shipyards Hardinxveld Giessendam, Damen Dredging, Palfinger Marine, Havatec, Exerion, CSi industries, IAI industrial systems BV, NedTrain R&O, ITHO-Daalderop, Paradigm group, Orlaco, Hytrans, Welgro B.V., Doesburg components, Christiaens group, Variopool, Dero-Bosgraaf, Equinox, Tramper Technologies, Simac Masic, Boschman Technologies.

Filter berichten:

Op zoek naar internationale gebruikersverhalen?
Navigeer dan naar de PRO.FILE Benelux website of de PRO.FILE International website.