Archivering

Belangrijke documenten en gegevens mogen niet verloren gaan of onbruikbaar worden binnen uw bedrijf

PRO.FILE maakt automatisch kopieën van uw documenten door deze op te slaan in TIF, PDF en PDF/A-formaat. De gegevens blijven beschikbaar en leesbaar, zelfs als oude CAD-systemen of overige toepassingen niet meer in gebruik zijn. PRO.FILE voorkomt zo het verlies van belangrijke documenten binnen uw organisatie.

Bedrijven staan steeds meer voor de uitdaging om:

 • Tekeningen, contracten, brieven, e-mails te moeten archiveren en audit-proof te maken.
 • De historie en de lifecycle van een document op ieder moment inzichtelijk en beschikbaar te hebben.
 • Documenten weer te geven, zelfs als de oude toepassingen (CAD) niet langer beschikbaar zijn.
 • De As-built documentatie aan de wettelijke voorschriften te laten voldoen.
 • Plagiaat buiten de deur te houden door goede bescherming van de ontwerpgegevens (IP).
 • Gegevensten te allen tijde te beschermen, ook als laptops met belangrijke gegevens worden gestolen.
 • Tegemoet te komen aan de klantwens om in overeenkomsten (NDA) vast te leggen dat belangrijke bedrijfsgegevens worden beschermd eenmaal overhandigd aan de leverancier.

De meerwaarde van PRO.FILE:

 • PRO.FILE slaat alle gegevens en documenten op in een elektronische kluis.
 • De ‘Audit trail’ verteld de historie van het document.
 • PRO.FILE slaat automatisch kopieën op in TIF, PDF, PDF/A en STEP neutrale formaten.
 • PRO.FILE legt door status en reviseren de As-built documentatie vast.
 • Computers en gegevens worden goed beschermd door Smart Cards, wachtwoorden en toegangsrechten.

PRO.FILE slaat automatisch uw werk op. U kunt er zeker van zijn dat u altijd alle documenten voor handen heeft die nodig zijn om te voldoen aan wet -en regelgeving.

Uw voordelen: Hoge graad van beveiliging, voorkomten van schade door bescherming, betere kwaliteit, lagere kosten en snellere doorlooptijden.

Bescherming van data
Beveiligen en beschermen van productkennis binnen uw bedrijf. Met PRO.FILE, kunt u er zeker van zijn dat al uw gegevens en documenten beschikbaar zijn voor iedereen die ze op elk moment en vanaf elke locatie nodig heeft. Tegelijkertijd voorkomt PRO.FILE dat onbevoegde personen toegang krijgen tot uw gegevens en beschermt alle informatie met betrekking tot uw product en productontwikkeling. Bescherm uw gevoelige bedrijfsgegevens met PRO.FILE en voorkom onbevoegde toegang, bedrijfsspionage, sabotage en diefstal van uw data en documenten.

Elektronisch archief
Het Elektronisch Archief is de beveiligde en gecentraliseerde opslag van gegevens, documenten en CAD-modellen binnen een bedrijf.
PRO.FILE helpt u om gegevens veilig op te slaan en efficiënte workflows te bereiken binnen uw bedrijf. Door het opslaan van alle gegevens en documenten in het Elektronisch Archief , kunt u ervoor zorgen dat tekeningen, contracten, brieven, e - mails en andere soorten documenten altijd beschikbaar zijn.
PRO.FILE zorgt voor onmiddellijke beschikbaarheid van gegevens en voor veilige en betrouwbare archivering. Ongeacht of het gaat om archivering, voor lange termijn, van technische documenten of om archivering van gegevens die nodig zijn voor audit doeleinden of die zijn voorgeschreven door regelgeving en richtlijnen

Data en documenten zonder tijdsverlies importeren? De Import XL biedt hier de uitkomst.
Bij de implementatie van een product data management systeem hebben bedrijven hebben te maken met veel tijdsdruk; nieuwe orders vragen om een overzichtelijke en gestructureerde manier van werken maar geven ook weinig tijd om over te schakelen naar een nieuw systeem. Met de ImportXL kunnen documenten, productstructuren en projecten automatisch worden ingevoerd in PRO.FILE.

Lees meer over de Import XL

De PRO.FILE toepassingsgebieden

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact