DERO GROEP

"Volledige controle hebben over gegevensbeheer van alle bedrijfslocaties"
  • machinebouw
  • Benelux

Om volledige controle te hebben over gegevensbeheer van alle bedrijfslocaties kiest DERO GROEP voor het PRO.FILE digitalisatieplatform

PRO.FILE bij de DERO Group wordt ingezet voor het beheer van alle data van de verschillende bedrijfslocaties en vormt zo de single source of thruth voor de gehele onderneming. Zo heeft Dero Group de volledige controle over multi CAD-gegevensbeheer (SolidWorks en PTC Creo Element Direct), documentbeheer en proces- en projectbeheer (PROCEED). Voor uitwisseling van documenten met klanten en leveranciers wordt PROOM toegepast.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

DERO GROEP heeft er voor gekozen om het gehele PRO.FILE portfolio te implementeren als de Product Data Backbone (DMS/PDM/PLM). Naast PRO.FILE zullen ook PROCEED (Project- en proces management) en PROOM (Cloud Collaboration) worden geĆÆmplementeerd.
Het PRO.FILE portfolio biedt de gehele groep vergaande ondersteuning van een combinatie van Configure To Order-(CTO) en Engineering To Order (ETO) processen, de integrale oplossing met Ridder iQ (ERP) en de samenwerking tussen verschillende vestigingen die gebruik maken van verschillende CAD/CAE systemen, waaronder SolidWorks, PTC Creo Elements Direct en Eplan.

DERO Group

Dero Group is een cluster van bedrijven met als core business het automatiseren en robotiseren van industriƫle productie- en handlingprocessen. Met de merken
DERO, ELTEN, BOSGRAAF, PACKTECHen DGDOESCHOT bedienen de bedrijven van de DERO GROEP verschillende (internationale) markten en bieden ze hun klanten innovatieve oplossingen op het gebied van o.a. kaasbehandeling en -verwerking, convenience food en verpakken.

Ook relevant: