BOWE INTRALOGISTICS Technology B.V

"One single source of truth van alle ontwerpdata bij Optimus Sorters"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Om volledige controle te hebben over alle data en applicaties kiest BOWE INTRALOGISTICS Technology B.V ( voorheen Optimus Sorters) voor het PRO.FILE digitalisatieplatform
PRO.FILE wordt bij BOWE vooralsnog ingezet voor het beheer van alle ontwerpdata en vormt zo de enige bron van waarheid voor de gehele onderneming. Zo heeft BOWE INTRALOGISTICS Technology B.V de volledige controle over alle ontwerpdata zoals de 3D ontwerpen, stuklijsten, productietekeningen, etc.. Als vervolg stap zal al het overige documentbeheer (DMStec) toegevoegd gaan worden en een integratie van PRO.FILE met het ERP systeem.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

BOWE INTRALOGISTICS Technology B.V werkte voorheen met een standaard applicatie die meegeleverd werd met de 3D CAD software. Deze applicatie was echter veel te beperkt voor een echt volwaardig CAD Data Management door onder andere het ontbreken van revisie en versie beheer. Na een uitgebreid selectie traject heeft BOWE uiteindelijk gekozen voor PRO.FILE voor in eerste instantie Product Data Management (PDM). Voor de toekomst ziet men ook mogelijkheden om overige projectdata te beheren in PRO.FILE als Document Management Systeem (DMS). Hierdoor wordt dan met één integrale oplossing zowel de ontwerpdata als projectdata beheerd in PRO.FILE.

BOWE INTRALOGISTICS Technology B.V

BOWE is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en installatie van sorteersystemen en aanverwante producten. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft het hoofdkantoor in Beuningen. BOWE geniet faam als specialist in sorteersystemen voor logistiek en pakketdistributie.
BOWE INTRALOGISTICS Technology B.V biedt zijn klanten één aanspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot ontwikkeling, engineering, software, productie en service. BOWE heeft referenties in de volgende sectoren: Retail, Groothandel, 3PL, E-Commerce / E-fulfilment en Post & Pakket.

Ook relevant: