Over PLM Xpert

PLM Xpert is, als PRO.FILE Competence Center, dé specialist in datamanagement voor de maakindustrie in de Benelux

We helpen bedrijven om de kwaliteit en efficiëncy in ontwikkeling en productie te verhogen door middel van de inzet van PRO.FILE PLM. Dat doen we vanuit ons kantoor in Bergambacht, met een gedreven en deskundig team van professionals en met meer dan 25 jaar ervaring.
PLM Xpert - Data into knowledge - Data wordt kennis - het juiste document op het juiste moment op de juiste plaats
Onze focus ligt op het optimaal beheren en ontsluiten van informatiestromen bij MKB bedrijven, Multinationals en semi-overheden in de maakindustrie en industriële sector in Nederland en België. Naast analyse en advies op dit gebied, dragen onze specialisten zorg voor levering, implementatie en ondersteuning van de Data Management programmatuur. Onze oplossingen vormen de invulling van het Product Lifecycle Management (PLM) proces bij onze klanten en zijn veelal geïntegreerd met technische applicaties als CAD en logistieke systemen (ERP/MRP). PLM Xpert BV is de officiële distributeur en implementatie partner van PRO.FILE PLM voor de Benelux.

Meet the Xperts tijdens onze gebruikersdagen die wij 2 jaarlijks organiseren om onze gebruikers te informeren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de PRO.FILE programmatuur. Tevens een uitstekende mogelijkheid om kennis en ervaring met andere PRO.FILE gebruikers en de PLM Xperts uit te wisselen.

Al 25 jaar kennispartner van de maakindustrie