Van ETO naar CTO

Telkens opnieuw ontwerpen is tijdrovend en arbeidsintensief

U merkt dat de markt verwacht dat u variëteit tegen lagere prijzen en kortere doorlooptijden realiseert. De druk op de organisatie en met name op de Engineering neemt toe en capaciteit op dat vlak is niet eenvoudig uit te breiden. Faalkosten en vertragingen liggen op de loer. Om deze uitdagingen een hoofd te bieden kunt u kiezen voor een andere proces strategie; van ETO naar CTO.
Invoering van CTO is niet het simpelweg invoeren van een configurator. Het automatiseren zal hier eerst voorafgegaan moeten worden door organiseren en structureren! Een belangrijk onderdeel om aan de gang te gaan met CTO: Kies de juiste tool.

De crux: Sla de brug tussen Engineering en Sales

Industriële bedrijven met eigen productontwikkeling worden in toenemende mate geconfronteerd met ontwikkelingen die gevolgen hebben voor het omgaan met klantspecifieke eisen en wensen. Bent u in staat om binnen gemaakte afspraken met minimale inspanningen specifieke klantwensen te realiseren? Met het PRO.FILE portfolio kunt u een goede basis voor Smart Customization kunt leggen door de integratie van Sales en Basic Engineering in kennisgedreven “Sales Engineering ".

Het PLM-systeem werkt op de achtergrond en synchroniseert gegevens, samenstellingen, onderdelen, BOM's en tekeningen en geeft toegang tot alle verkooprelevante gegevens uit CAD / PLM en ERP / CRM.

Alles van Sales en Engineering zal up-to-date zijn, nauwkeurig en klaar voor orderverwerking!

Ook interessant: