PROOM

Samen aan documenten werken met PROOM. Combineer PRO.FILE met PROOM voor veilig en transparant technische documenten en bestanden uitwisselen met klanten, partners en leveranciers.

In technische bedrijven worden documenten vaak over de grenzen van de onderneming heen gedeeld en bewerkt. Dit vereist dat iedereen op hetzelfde moment toegang heeft tot de juiste documenten en dat deze eenvoudig kunnen worden uitgewisseld, ongeacht grootte of aantal documenten. Conventionele oplossingen als e-mail en FTP kunnen niet aan deze vereisten voldoen. PROOM is de oplossing.

Gecontroleerde gegevensuitwisseling met PROOM.

PROOM is de industriƫle oplossing om samen te werken in projecten

voor het eenvoudig en veilig uitwisselen van documenten met partners, klanten en leveranciers in de technische sector. Met zijn moderne collaborative omgeving, de virtuele projectruimtes, is PROOM het alternatief bij uitstek voor conventionele e-mail- en FTP-oplossingen.
PROOM verbindt.
De veilige virtuele projectruimte is de centrale plek waar met klanten, partners, leveranciers, ontwerp en ontwikkeling, inkoop, marketing, verkoop, IT, klantenservice, interne en externe projectmanagers over een project wordt gecommuniceerd.

  • Iedereen is up-to-date: Documenten die zijn gekoppeld aan PROOM worden automatisch gesynchroniseerd.
  • Projectleden hebben direct toegang tot dezelfde documenten in de laatste versie.
  • Iedereen is op de hoogte: In de projectruimte worden alle activiteiten bijgehouden en wordt bepaald wie wanneer wat mag doen.
  • Iedereen is betrokken: PROOM integreert met uw bestaande omgeving en processen.

PROOM

  • Biedt gegevensuitwisseling via virtuele projectruimten
  • Ondersteunt processen veilig en begrijpelijk
  • U hebt de keuze: SaaS of Private Cloud

Ervaar de voordelen die PROOM biedt en meld u aan voor de gratis proefperiode van 30 dagen zonder verplichtingen.
gratis proefversie

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact
PLM/PDM voor uw specifieke situatie? Maak gebruik van onze Xpertise