Workflow & Proces management

Zet de processen en procedures in uw organisatie om in beheersbare workflows en gereguleerde processtappen.

Met PRO.FILE Procesmanagement is het mogelijk om frequent voorkomende processen te stroomlijnen en te automatiseren. Waarom processen automatiseren?
Waar veel bedrijven tegenaan lopen zijn vertragingen in communicatie tussen werknemers en tussen afdelingen met als gevolg dat de doorlooptijd van een taak te lang is en dat deadlines niet gehaald worden. Taken worden vaak aangemaakt in MS Outlook en er is hierbij geen mogelijkheid om taken te delegeren, escalaties toe te kennen of documenten onderdeel te maken van een project. Het is echter essentieel dat de benodigde documenten bij een taak, op het geplande tijdstip, beschikbaar zijn om te voorkomen dat zoeken veel tijd in beslag neemt.

Met PRO.FILE beheert en documenteert u al uw bedrijfsprocessen

Met PRO.FILE Proces management heeft u toegang tot alle sjablonen, formulieren, inkomende documenten en CAD- modellen die u nodig heeft bij het begin van een proces. Alle data is vanaf het begin tot het eind van het proces direct beschikbaar en met de Escalatie Management functionaliteit blijft er geen taak onvoltooid.
PRO.FILE Proces Management geeft u grip op uw bedrijfsprocessen en maakt het makkleijk om te voldoen aan geldende voorschriften en normen.

PRO.FILE Proces Management geeft u overzicht omdat alle processen in kaart zijn gebracht.

  • U beschrijft met Microsoft Visio uw processen door stap voor stap alle parallelle en/of opeenvolgende taken vast te leggen waardoor het voor de gebruiker makkelijker is om de logisitiek van het proces te volgen
  • Met PRO.CEED start en documenteert u deze processen en voegt u voor elke taak de vereiste gegevens en documenten toe. Na voltooing van het proces ontvangt u de definitieve versies van de documenten en de deliverables.
  • Met de ge├»ntegreerde dashboards bewaakt u de status van elk proces en kunt u ingrijpen bij vertragingen of onderbrekingen.
  • Uw voordelen : transparantie in uw bedrijfsprocessen en in voorschriften, normen en wet-en regelgeving, verbetering van de levertijden in uw projecten, de mogelijkheid om gereglementeerde markten te bedienen.

Meer informatie over Proces management

De meerwaarde van PRO.FILE:

  • PRO.FILE Procesmanagement controleert en beveiligt processtappen.
  • PRO.FILE Compliance ondersteunt bedrijven bij de naleving van dwingende voorschriften.
  • PRO.FILE escalatiebeheer wijst op mogelijk overschrijden van de planning.
  • PRO.FILE slaat automatisch alle project-relevante documenten op en assisteert bij het uitleveren.

Resultaten:

  • U kunt voldoen aan kwaliteitseisen in gereguleerde markten
  • Er is meer transparantie en naleving van de planning in projecten.

De PRO.FILE toepassingsgebieden

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact