Idea-to-Cash

Van Concept naar Cash met behulp van digitalisering

Er komen nogal wat uitdagingen af op de maakindustrie. Schaarste, prijsstijgingen en mondiale concurrentie. Maar er liggen ook kansen voor groei door het beheren en controleren van de Product Lifecycle.
Het PRO.FILE platform biedt u alle oplossingen om uw Idea-to-Cash proces te automatiseren. Het is de verbindende schakel tussen alle afdelingen binnen uw organisatie en de fundering van uw bedrijfsbrede digitalisatie.

Wat is Idea-to-Cash ?

Eén van de meest waardevolle processen in uw bedrijf !

Idea-to-Cash is het end-to-end proces dat een ruw idee van ontwerp naar productie brengt en eindigt bij het behalen van omzet en revenuen. Met andere woorden: idea-to-cash is één van de meest waardevolle processen in uw bedrijf.

Denk eens na over alle stappen die nodig zijn voor dit proces binnen uw organisatie.
Het navigeren door het Idea-to-Cash proces kan soms behoorlijk uitdagend zijn. Eén van de problemen is dat er zoveel bewegende delen in het proces zijn. Net als bij een machine moeten al deze onderdelen samenwerken. Als één onderdeel kapot gaat dan heeft dit direct effect op het gehele proces.

Daarom is het belangrijk om te kijken naar het automatiseren van uw Idea-to-Cash proces. Door dit te doen, stroomlijnt u de stappen en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u tijd en geld verliest.

Met het PRO.FILE krijgt u niet alleen uw Product Lifecycle onder controle, maar stelt u ook vanuit PLM data beschikbaar aan de salesafdeling voor een CTO/ETO machine configuratie dankzij de geïntegreerde CPQ (Configure Price Quote) configurator. Diezelfde configuratie is na inbedrijfstellen met één druk op de knop as-built / as-serviced in een service/ spare-part portal voor de klant beschikbaar.

De PRO.FILE Digitalisatie oplossingen:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact