Boal Systems

"PLM biedt Boal Systems de basis voor Smart Customization"
  • internationaal
  • Benelux

BOAL Systems biedt een uitgebreid assortiment aluminium dek- en gevelsystemen voor hightech glas- of polykasconstructies. De modulaire systemen kunnen volledig geïntegreerde oplossingen omvatten, zoals klimaatschermen, insectengaas, isolatie en ventilatiesystemen en worden afgestemd op specifieke projectvereisten, grootte, complexiteit of regionale uitdagingen.

Met een sterke focus op partnerschap, engineering en R&D, loopt BOAL Systems voorop in hightech overdekte teelt met superieure technische mogelijkheden en verbeterde lichttransmissie. Het stelt telers in staat een optimale opbrengst kunnen behalen met minimale middelen.
De complexe technische producten vereisen hoogwaardige kwaliteitsborging en data- en documentbeheer. Boal heeft voor die borging gekozen voor PRO.FILE.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Boal heeft een zeer mooie en uitgebreide implementatie van 3D CAD en PLM achter de rug. Boal draaide altijd op een hybride 2D/3D omgeving van AutoCAD en Inventor zonder PLM-systeem. Na een uitvoerige selectie heeft Boal gekozen voor PRO.FILE DMS/PDM/PLM en heeft daarna ook de AutoDesk omgeving naar SolidWorks gemigreerd. Naast standaard PDM-functionaliteit voor het beheer van de SolidWorks 3D wordt PRO.FILE ook gebruikt voor DMStec. Boal heeft een roadmap om nog meer stappen te maken binnen Smart Customization. PLM Xpert staat uiteraard hier ook weer klaar om samen mooie dingen te realiseren.

Met PRO.FILE geeft Boal Systems invulling aan:

  • Efficiënt beheren van technische documenten (PRO.FILE DMStec)
  • Efficiënt beheren van de 2D/3D CAD omgeving

Boal Systems

Boal Systems in 's Gravenzande maakt deel uit van Boal Group.
BOAL Group biedt kassenbouwers een uitgebreid portfolio aan modulaire systemen en oplossingen voor hightech binnenteelt. Van complete aluminium kasconstructies met geïntegreerde insectengaas- en ventilatieoplossingen tot geïsoleerde opslagruimtes, klimaatschermsystemen of losse kasonderdelen.

De modulaire systemen worden afgestemd ​​op de eisen van specifieke projecten en direct geleverd op de bouwplaats als bouwklaar pakket. BOAL Group heeft een unieke positie in de waardeketen met zijn in-house geëxtrudeerd aluminium, dat 100% recyclebaar is. In-house extrusie heeft bewezen een belangrijke onderscheidende factor te zijn, vooral in de huidige omgeving van grondstoffenschaarste.

Ook relevant: