DMStec - Documentbeheer in complexe technische structuren

Dit evenement is verlopen.
  • PRO.FILE Webinar

Het aantal digitale documenten die rond gaan in industriële bedrijven is explosief toegenomen. Deze documenten zijn veelal gerelateerd aan machines en apparaten en complexe productstucturen. De technische documenten (TPD/contructiedossiers) die hierbij ontstaan moeten, veelal hiërarchisch, op de juiste plaats en op het juiste moment in de machine- of projectstructuur beschikbaar zijn. Dit verlangt een solide beheer van alle technische documenten. Hoe pak je dit aan? Wat zijn de mogelijkheden?

Locatie
Remote: vanachter uw eigen bureau
Datum
20/05/2022 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Tijdens ons PRO.FILE Webinar: ‘DMStec, Documentmanagement in complexe technische structuren’ laten wij u zien hoe PRO.FILE DMStec de solide Document Management oplossing voor uw organisatie is.

De inhoud van dit Webinar is:
• De uitdagingen van Document Management (DMS) binnen de machinebouw
• Waarom de maakindustrie DMStec nodig heeft
• Hoe conventionele DMS systemen en DMStec van elkaar verschillen
• PRO.FILE Gebruikers: PRO.FILE DMStec in de praktijk
• Samenvatting, vragen en antwoorden

PRO.FILE biedt de oplossing: een centrale bron voor de opslag van gegevens binnen uw bedrijf. PRO.FILE zorgt ervoor dat kennis geborgd wordt en eenvoudig is op te vragen. PRO.FILE voorkomt dat kennis verloren gaat als werknemers het bedrijf verlaten of met pensioen gaan. Veel bestaande document management systemen zijn alleen gericht op het structureren van office documenten. PRO.FILE is echter in staat om zeer complexe documenten te managen die gegeneerd zijn door ontwerpers en engineers.

Documentmanagement in complexe technische structuren: DMStec

DMStec beheert productstructuren en installaties- en/of projectstructuren op een manier die is losgekoppeld van het document zelf. Deze structuren kunnen worden bepaald door de technische kenmerken van een product of plant of door hun locatie.

Tijdens dit Webinar laten wij u zien hoe DMStec voor uw organisatie de solide Document Management oplossing is.

Meld u gerust aan via het onderstaande aanmeldformulier.
Online kennisoverdracht door de PLM Xperts.

Locatie: remote - vanachter uw eigen computer