CPQ - Configure Price Quote

De software voor het configureren van complexe producten

De PRO.FILE CPQ-software (Configure - Price - Quote) ondersteunt uw verkoopteam bij het opstellen van offertes. Met deze CPQ-oplossing kunnen zowel uw verkoopmedewerkers als uw klanten door het gehele offertetraject worden geleid en binnen de kortst mogelijke tijd een offerte ontvangen. Van de product configuratie (Configureren) via de prijsstelling of prijsberekening (Price) tot aan het afgewerkte offertedocument (Quote) in uw eigen bedrijfslay-out.
CPQ; De term wordt vaak gebruikt als synoniem voor salesconfigurator

Configureren - calculeren - prijs berekenen - offerte genereren. Snel, simpel en correct.

Van de product configuratie (Configureren) via de prijsstelling of prijsberekening (Price) tot aan het afgewerkte offertedocument (Quote) in uw eigen bedrijfslay-out.
De PRO.FILE Product Configurator is in staat om alle gegevens voor het gehele bedrijfsproces van orderverwerking, in de zin van "Engineering Automation" te genereren.

Eenvoudige integratie.
De PRO.FILE Product Configurator wordt geïntegreerd in uw bestaande IT-landschap en vormt de schakel tussen uw bestaande systemen.

Een voordeel van de PRO.FILE Product Configurator is dat er geen dubbele datarecords worden aangemaakt, omdat we de bestaande data benaderen, configureren en retourneren zonder een systeemonderbreking. Dit zorgt voor consistentie en maximale verbetering van uw bedrijfsprocessen - foutloos en valide.

Lees meer over onze CPQ oplossing: