Offerte Generator

Zinvolle offertes helpen bij het verkoopproces

Verkopers hebben offertes nodig die zo vanzelfsprekend, begrijpelijk en goed gestructureerd zijn dat klanten direct willen bestellen. Als leverancier kunt u vanaf het begin uw competentie en klantgerichtheid bewijzen. Dit geeft u een concurrentievoordeel!

In minder tijd veel meer correcte offertes versturen

De PRO.FILE Product Configurator ondersteunt u bij het maken van zulke documenten - b.v. via Microsoft Word en PDF-documenten.

Een ander voordeel van onze product configuratie is de snelheid: dankzij de automatisering van het maken van offertes kunt u in minder tijd veel meer correcte offertes versturen. Onze klanten hebben hun verkoopcijfers aantoonbaar verhoogd.

In één oogopslag - uw voordelen met automatisch gegenereerde offertes en verkoopdocumenten:

  • De offertes zijn makkelijk te begrijpen en duidelijk
  • U heeft de complexiteit van uw varianten onder controle en laat de klant precies zien wat hij wil
  • De offertes zijn levendig en in de huisstijl van uw bedrijf (belangrijk voor beeldvorming en herkenning)
  • U kunt uw offertes in meerdere talen laten maken
  • Uw klanten en potentiële klanten kunnen 24/7 de offertes ontvangen!

Voorkomen is beter dan genezen

De benodigde stamgegevens worden betrouwbaar overgedragen vanuit uw bestaande systemen, b.v. vanuit databases, ERP/SAP-systemen of Excel.

Technisch werkt het simpel:

Individuele offertes en documenten kunnen bijvoorbeeld via een link in een e-mail, als bijlage bij een e-mail, als snelkoppeling in de browser, op een FTP-server of in een downloadportal worden aangeleverd.

Zorg voor enthousiasme bij uw klanten: met realtime 3D-weergaven

Als u uw klanten positief wilt verrassen, integreert u eenvoudig 3D-aanzichten en tekeningen van de op maat gemaakte producten in de offertes. Dit maakt indruk - het is persoonlijk en to the point. De 3D-visualisaties kunnen in realtime worden gemaakt met 3D CAD-systemen.

Als uw bedrijf vertrouwt op end-to-end automatisering, genereert het systeem ook automatisch de documenten voor productie. Er zijn geen extra stuklijsten. Dat maakt het werk makkelijker.

Lees meer over onze CPQ oplossing: