PRO.CEED

Uw PRO.FILE systeem eenvoudig transformeren in een end-to-end PLM-oplossing

Om belangrijke processen met succes te blijven verbeteren, moeten ze worden bewaakt en geanalyseerd.
PRO.CEED is een PLM-oplossing gebaseerd op PRO.FILE. Het automatiseert en versnelt alle PLM-gerelateerde processen en maakt product lifecycle management binnen uw onderneming zo meetbaar efficiënter.

PRO.CEED

Plannen, automatiseren en beheren van PLM-processen & projecten

De PRO.CEED applicatiepakketten zijn gericht op maximale automatisering van uw PLM-processen. Een echte verbetering voor u. Applicatiegerichte menu’s, dashboards en formulieren, bijvoorbeeld voor het beheren van contracten, voeren uw werknemers automatisch door het proces. Changemanagement? Het ECM proces is met PRO.CEED volledig onder controle:
Stuur het complete proces van wijzigingsverzoek tot wijzigingsmededeling. Elke stap wordt automatisch gedocumenteerd en gelogd.

PLM-processen met PRO.CEED:

  • Maakt uw PLM-processen efficiënter.
  • Automatiseert uw processen en maakt ze sneller en veiliger.
  • Biedt via ingebouwde dashboards inzicht in de actuele status van uw projecten.

Meer informatie over PRO.FILE en PRO.CEED?

Als PRO.FILE Competence Center zijn wij datamanagement partner voor de maakindustrie in de Benelux.
Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij onze klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen.

Plan gerust een intakegesprek in. Wij zijn u graag van dienst in advies over de meerwaarde van PRO.FILE voor uw organisatie. Bel, mail of vul dit formulier in:

Informatie aanvraagformulier

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM).

De PRO.FILE toepassingsgebieden

PLM/PDM voor uw specifieke situatie? Maak gebruik van onze Xpertise