ConDoor Door Solutions

"Dankzij PRO.FILE zijn wij nu eindelijk verlost van de missing link en kunnen we tijd besteden aan zaken die er toe doen."
  • internationaal
  • Benelux

Naast CAD Data Management wordt PRO.FILE ook ingezet voor Document Management en Project Management bij ConDoor Door Solutions.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Na een grondig onderzoek heeft de meerwaarde van PRO.FILE als CAD onafhankelijk platform en de eenvoudige configuratie mogelijkheden de doorslag gegeven. De oorspronkelijk zoektocht begon met de behoefte aan een beheersoplossing voor de Solid Edge Data. De uitstekende Solid Edge integratie met PRO.FILE PLM bewees al snel zijn meerwaarde en gaande weg werd duidelijk dat PRO.FILE Condoor nog veel meer kon bieden. Naast CAD Data Management wordt PRO.FILE ook ingevoerd voor Document Management en Project Management. Vooral de mogelijkheid tot het werken met een echt project niveau inclusief deliverables en milestones was voor Condoor van meerwaarde zoals ook de standaard koppeling naar het ERP systeem Exact.

ConDoor Door Solutions

Condoor Door Solutions gevestigd in Zeewolde is in Europa een toonaangevende producent van geïsoleerde overheaddeuren voor bedrijfsgebouwen en woonhuizen. Verdeeld over drie productievestigingen in Nederland en Hongarije werken zo’n 175 mensen dagelijks aan de ontwikkeling en productie van duurzame deuren, op maat gemaakt, geheel naar wens van de eindgebruiker. Een uitgebreid netwerk van zelfstandige dealers levert kwaliteitsdeuren aan bedrijven en huizenbezitters in 25 Europese landen.

Ron van der kleij, Manager R&D, licht de keuze voor PRO.FILE toe: ' Dankzij PRO.FILE zijn wij nu eindelijk verlost van de missing link en kunnen we tijd besteden aan zaken die er toe doen. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.'

Ook relevant: