ERP integratie

Door CAD en ERP te integreren wordt gewaarborgd dat de werkoverdracht snel, soepel en probleemloos verloopt

Synergie door integratie

Een goede overdracht van werkzaamheden tussen ontwikkelaars en ontwerpers enerzijds en tussen productieplanning, inkoop en service anderzijds is voor veel middelgrote bedrijven een belangrijk probleem.
Door CAD en ERP te integreren wordt gewaarborgd dat de werkoverdracht snel, soepel en probleemloos verloopt. Met het automatiseren van deze standaard uitwisselingsprocessen met PRO.FILE is uw eerste stap op weg naar Product Lifecycle Management gezet.

Gebruik PRO.FILE PLM en breng de stuklijststructuur in kaart. Bewerk vervolgens de stuklijst met de BOM-editor, waarmee u artikelen kunt verplaatsen, hernummeren en naar boven en beneden kunt verplaatsen, hoeveelheden kunt toevoegen en snel kunt invoegen. Daarna zijn de gegevens met slechts één klik overgezet naar uw ERP-systeem, zonder dat u deze opnieuw hoeft in te voeren of hoeft te controleren op volledigheid of juistheid.

Meer weten over de PRO.FILE X-BOM Editor?
Neem contact op

Multi-ERP

PRO.FILE beschikt over koppelingen met de meest prominente ERP systemen
Met PRO.FILE zijn alle belangrijke gegevens omtrent projecten, product data, samenstellingen, BOM lijsten, CAD modellen, technische tekeningen direct op de vragen in het ERP systeem.

Meer over PRO.FILE en uw ERP:

De PRO.FILE digitalisatie oplossingen:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact