PRO.FILE en SAP

PRO.FILE is bidirectioneel geïntegreerd met SAP ERP

Ondernemingen in de maakindustrie en andere technische bedrijven die SAP ERP gebruiken, lopen vaak tegen een aantal problemen aan bij de introductie van de SAP-oplossingen voor Product Data Management en Product Lifecycle Management. Het concept achter PRO.FILE PLM en DMStec voor SAP is gebaseerd op de beste praktijk voor PLM en DMStec en onderscheidt deze van ERP-best practices. PRO.FILE richt zich volledig op het beheren van gegevens, documenten en processen die verband houden met een product en zijn ontwikkeling en is bidirectioneel geïntegreerd met SAP ERP.

PRO.FILE en DMStec voorSAP

Veel bedrijven hebben hun engineeringafdeling al met een PDM/PLM-systeem uitgerust om tekeningen te bewaren en BOM-gegevens naar SAP ERP te sturen. Wat ontbreekt, is een eenvoudig, kant-en-klaar documentmanagementsysteem voor het hele bedrijf. Een tool waarmee SAP-gebruikers gegevens en documenten over producten/machines in een projectmap kunnen opslaan en opvragen en deze map vervolgens direct kunnen koppelen aan de structuur van de producten/machines die het bedrijf maakt. Deze bedrijven hebben een Product Data Backbone nodig die alle informatie over producten/machines veilig opslaat en beheert, inclusief de gegevens in gerelateerde documenten.
PRO.FILE is een echt geïntegreerde one-stop-oplossing en u hoeft niet met 5 verschillende software producten/bedrijven te werken om hetzelfde resultaat te bereiken.

PRO.FILE PLM voor SAP

Nadat het besluit is genomen om een PLM-systeem te introduceren of het bestaande PLM-systeem te vervangen, komt de vraag welk PLM-systeem het best bij uw bedrijf past.

Met name klanten die SAP gebruiken, moeten een belangrijke conceptuele keuze maken. Wil ik de PLM-oplossing in SAP ERP gebruiken of voldoet een speciaal voor PLM ontworpen systeem dat in SAP ERP wordt geïntegreerd eerder aan mijn behoeftes?

Elk bedrijf heeft andere eisen en dus is het antwoord op deze vraag nooit hetzelfde. Wij zijn er echter van overtuigd dat een systeem als PRO.FILE PLM dat puur gericht is op PLM en dat in twee richtingen data kan uitwisselen met SAP ERP, veel unieke voordelen heeft.

PRO.FILE PLM voor SAP koppelt het productgegevensbeheer in uw CAD-systemen aan SAP ERP. Het resultaat is een efficiëntere en foutloze automatische uitwisseling van objecten en gegevens (stamgegevens van materialen, BOM’s, documenten, wijzigingsnummers, status) tussen ontwikkelaars en inkoop, productie en verkoop.

De PRO.FILE toepassingsgebieden:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact