Van DMS naar DMStec

Het beheer van documenten op basis van productstructuren is een specifieke vorm van documentmanagement: DMStec.

PRO.FILE DMStec koppelt documenten naadloos aan technische structuren en bieden zo een compleet inzicht in de machine, de installatie of de infrastructuur – zonder dubbele informatie en voor de hele levenscyclus.

DMStec

DMStec waarborgt dat elk bestand maar één keer in de Product Data Backbone is opgeslagen

Technische documenten vormen een integraal onderdeel van uw producten. Het is daarom essentieel om ze op één plek samen met uw productgegevens te beheren. Er ontstaat zo een levenscyclusmap die alle gegevens van een specifiek product bevat en die het product gedurende zijn levenscyclus begeleidt. Een typisch voordeel van een levenscyclusmap is dat alle afdelingen centraal toegang hebben tot één en dezelfde gegevens. U kunt de schermen zelfs individueel aanpassen aan de behoeften van de verschillende afdelingen. Het voordeel is dat alle documenten maar één keer worden opgeslagen, waardoor dubbele versies zijn uitgesloten en tegelijkertijd toch voor elke rol in de onderneming een passende weergave van relevante informatie kan creëren.
Een end-to-end-weergave van de relaties tussen al deze gegevens, staat garant voor een naadloos productontwikkelproces.

Voor die bedrijven in de Maakindustrie die complexe technische producten produceren is DMStec hét antwoord voor succesvol documentbeheer. De aanpak is namelijk gebaseerd op de structuur van een product.
De structuren van een product, een installatie of een project worden geheel los van de documenten opgebouwd. Vervolgens kunnen de documenten in deze structuren worden ondergebracht. Als er iets aan een document wordt gewijzigd, gebeurt dat op één centrale plek. Op andere plaatsen in het systeem wordt dan naar deze ene wijziging verwezen.
DMStec helpt u gegevens eenvoudig en systematisch te beheren. U beschikt altijd over de meest actuele informatie en voldoet aan alle geldende regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van onderhoudsmaatregelen, technische voorschriften of goedkeuringsprocessen. DMStec verbetert ook de samenwerking met klanten en machineoperators, omdat u ze precies de levenscyclusmappen of machinemappen kunt geven die ze nodig hebben.
Meer over PRO.FILE & DMStec leest u op de PRO.FILE PLM website

Wilt u meer informatie over PRO.FILE DMS/DMtec?

Als PRO.FILE Competence Center zijn wij datamanagement partner voor de maakindustrie in de Benelux.
Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij onze klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen.

Plan gerust een intakegesprek in. Wij zijn u graag van dienst in advies over de meerwaarde van PRO.FILE voor uw organisatie. Bel, mail of vul dit formulier in:

Informatie aanvraagformulier

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM).

De PRO.FILE toepassingsgebieden

Advies nodig? Neem contact op