PRO.FILE Product Configuratie

Maak uw salesprocessen efficiënter door het digitaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen.
PRO.FILE is het next-generation PDM-/PLM-/DMS- en CPQ platform voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product. De toepassing biedt end-to-end beheer en inzicht in bedrijfsprocessen en kan met de belangrijkste CAD- en ERP-systemen worden geïntegreerd. Als Product en Document Data Backbone vormt PRO.FILE de basis bij uitstek voor het duurzaam implementeren van PLM-processen. De PRO.FILE oplossing laat zich snel en eenvoudig implementeren en heeft daarmee een match met MKB en grotere bedrijven uit het midden segment. Met PRO.CEED en PROOM breidt u PRO.FILE uit naar Collaborative PLM en met de geïntegreerde Product- & Salesconfigurator beheerst u de diversiteit aan varianten en optimaliseert u het verkoopproces.

PDM, PLM, DMS en CPQ in één krachtige oplossing

PRO.FILE Product Configuratie

De diversiteit aan varianten beheersen - het verkoopproces optimaliseren

Meer tijd om te innoveren. Productconfiguratie vanaf verkooppunt tot orderverwerking.

Is het verkoopproces van complexe producten voor u ook een langdurig proces?
Dankzij de PRO.FILE Product Configurator wordt dit proces efficiënter. U maakt snel en foutloos offertes voor uw klanten, ook zonder de hulp van de afdeling engineering. Als technologieleider bieden we een geïntegreerde variantconfiguratie van verkoop tot engineering. Voor maximale verbetering van uw bedrijfsprocessen.

Alle betrokkenen bij het configuratieproces vinden gericht hun informatie en oplossingen. Uw medewerkers in sales en marketing, de afdeling engineering, uw handelspartners, klanten en geïnteresseerden worden interactief geleid naar bouwbare en "toegestane" producten. Of het nu online of offline is. Zo worden op basis van een gedefinieerde set regels binnen de product configurator op maat gemaakte varianten gecreëerd die te bouwen zijn.

Maar daar stopt het niet

PRO.FILE Product Configuratie is meer dan alleen product configuratie en pricing & quoting (CPQ). Het is ontworpen om uw CAD-systeem te automatiseren en automatisch onderdelen, samenstellingen en tekeningen te genereren voor klantspecifieke productvarianten. Als u echte end-to-end consistentie wilt bereiken, van eerste aanvraag tot aan engineering en productie, kunt u de volgende modules toevoegen aan uw Product Configurator om een complete CPQ(E)-oplossing te creëren!

  • 3D Visualization & Virtual Reality
  • ERP Automation
  • CAD Automation
  • PDM Automation

Ontdek de mogelijkheden van PRO.FILE Product Configuratie