PRO.FILE

De data backbone voor uw productgegevens en uw documenten

PRO.FILE is het next-generation PDM-/PLM-/DMS- en CPQ platform voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product. De toepassing biedt end-to-end beheer en inzicht in bedrijfsprocessen en kan met de belangrijkste CAD- en ERP-systemen worden geïntegreerd. Als Product en Document Data Backbone vormt PRO.FILE de basis bij uitstek voor het duurzaam implementeren van PLM-processen. Met PRO.CEED en PROOM breidt u PRO.FILE uit naar Collaborative PLM en met de geïntegreerde Product- & Salesconfigurator beheerst u de diversiteit aan varianten en optimaliseert u het verkoopproces.
PDM, PLM, DMS en CPQ in één krachtige oplossing

PDM/PLM, DMS en CPQ met PRO.FILE

PRO.FILE maakt het leven van technische ondernemingen een stuk gemakkelijker. En legt de basis voor blijvend succes. Ontdek hoe PRO.FILE uw taak bij elke stap, van ontwikkeling tot service, gemakkelijker maakt door naadloos alle productgegevens te integreren.
Integrale oplossing

De alles-in-één-oplossing voor CAD datamanagement, PDM (productdatamanagement) en DMStec (documentmanagement), Procesmanagement, Projectmanagement en PLM
(Product lifecycle management).
De next-generation software voor datamanagement binnen technische ondernemingen.

  • PDM, PLM, DMStec en archiveren in één systeem
    Beheert en integreert uw productgegevens en documenten.
  • Dezelfde documenten voor iedereen
    Functioneert als een Product Data Backbone met veilige en centrale opslag
  • Multi-CAD en multi-ERP
    Ondersteunt alle belangrijke ERP- en CAD-systemen.

Meer informatie over PRO.FILE?

Als PRO.FILE Competence Center zijn wij datamanagement partner voor de maakindustrie in de Benelux.
Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij onze klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen.

Plan gerust een intakegesprek in. Wij zijn u graag van dienst in advies over de meerwaarde van PRO.FILE voor uw organisatie. Bel, mail of vul dit formulier in:

Informatie aanvraagformulier

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM).

De PRO.FILE toepassingsgebieden

PLM/PDM voor uw specifieke situatie? Maak gebruik van onze Xpertise