Fluidor Equipment BV

"Met PRO.FILE stappen maken naar DMS, BOM Management en Project Management"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Fluidor besloot het bestaande PDM systeem te vervangen voor PRO.FILE PLM

Fluidor Equipment B.V.

Fluidor Equipment heeft haar kantoor in Raamsdonksveer heeft als missie verspilling tegen te gaan in het productieproces van levensmiddelen. Dit doet zij door zelf ontwikkelde – innovatieve machines te implementeren in het productieproces van haar klanten. Dankzij haar specialisme in het ontwikkelen van machines voor het verwerken van grondstoffen voor vruchtensappen en tomaten purees, is Fluidor wereldleider in deze tak van de Food & Beverage sector. Dankzij deze machines kan het productieproces zo efficiënt mogelijk plaatsvinden met zo min mogelijk afvalstromen.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Vervanging van bestaand PDM systeem.
Bij Fluidor wordt naar tevredenheid gewerkt met Solid Works als 3D CAD systeem voor de ontwikkeling van de systemen en producten. Om de data te beheren was er gekozen voor Aton als PLM/PDM. Na twee jaar implementatie problemen heeft Fluidor de beslissing genomen om Aton te gaan vervangen voor PRO.FILE PLM.
De Proof-of-Concept, uitgevoerd door PLM Xpert, liet zien hoe alle issues met het bestaande systeem opgelost konden worden met PRO.FILE PLM.
Doorslaggevend voor de keuze voor PRO.FILE waren de doorgroei mogelijkheden om Product- en Document Lifecycle Management (PLM) te realiseren inclusief Document management, BOM management een integratie met Trimergo ERP.

Ook relevant:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact