Van Ginkel Machines B.V.

"Snelle implementatie zonder verborgen extra kosten!"
  • automotive
  • carrosseriebouw
  • internationaal

Van Ginkel Machines beschikt met PRO.FILE over PDM/PLM en daarmee een Product Data Backbone waar alle producten, documenten (TPD) en stuklijsten in de juiste versie/revision en status beschikbaar is. Wijzigingen kunnen gecontroleerd worden doorgevoerd. Het biedt een singlesource omgeving waar de Nederlandse hoofdvestiging en de Hongaarse productievestiging optimaal met elkaar kunnen samenwerken en is de bron voor ontsluiting naar productie en service.
Van Ginkel is één van de belangrijkste spelers in de markt van kipwagens.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Van Ginkel heeft gekozen voor een snelle StarterPack implementatie. En met succes. In een relatief korte tijd is PRO.FILE 10 in bedrijf genomen als CAD datamanagement oplossing voor het beheer van PTC Creo data. Ook de grote productievestiging in Hongarije is meteen meegenomen in de uitrol.
Het team heeft flink de schouders eronder gezet. Alle producten en omvangrijke productfamilies van de kipwagens die het bedrijf in het assortiment heeft zijn met de PRO.FILE classificatie onder beheer gebracht inclusief alle Creo Parametric CAD data en stuklijsten. Nog een aanjager om te kiezen voor PRO.FILE was het heldere en duidelijke projectplan. Geen verborgen kosten maar een oplevering op tijd en binnen het budget.
Uiteraard is deze succesvolle livegang gevierd met de PLM Xpert Livegang taart.

Van Ginkel Machines

Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor landbouw, grondverzet als wegenbouw en heeft een breed assortiment producten. In 1989 is men begonnen met het produceren van eigen machines onder merknaam VGM. De VGM kipwagens onderscheiden zich door een doordacht design met een gladde laadbak uit hoogwaardig slijtvast materiaal. In Groenekan, onder de rook van Utrecht, worden de VGM producten ontwikkeld, gefabriceerd en afgemonteerd

Ook relevant: