TEMBOGROUP-TDC

"Doel is modulariteit in alles door te voeren en vast te leggen in PRO.FILE"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Sinds 2006 richt de Kampense machinebouwer TDC zich niet meer alleen op de tabaksmarkt, maar ook op zogenoemde next generation products. Het machineplatform Genesis voor het maken en vullen van e-vaping cartridges – sterk in opmars als een minder schadelijk alternatief voor de traditionele sigaret – is daar een voorbeeld van. Om de ontwikkeling en het onderhoud van de platformen beheersbaar te maken, is PRO.FILE PLM geïmplementeerd.
'We kijken verder dan wat op het eerste gezicht mogelijk lijkt'

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

PRO.FILE is geïntegreerd met de CAD- en ERP systemen (respectievelijk SolidWorks en Trimergo) bij TDC. Deze systemen ondersteunen direct het primaire proces, en door deze integrale oplossing zijn veel handelingen geautomatiseerd. TDC slaat in PRO.FILE nu alle tekeningen van de machines op en kan een eenduidig revisieproces toepassen. Tevens biedt PRO.FILE de mogelijkheid de standaard vast te leggen en te beheren volgens de door TDC vastgestelde processen en procedures. Een ander voordeel is dat PRO.FILE een scheiding maakt tussen de revisies waaraan ge-engineerd wordt en die in productie gebruikt mogen worden.

‘De innovatieve en veranderende markt maakt het noodzakelijk dat de machines veranderen. PRO.FILE biedt de mogelijkheid de standaard vast te leggen en te beheren volgens de door TDC vastgestelde processen en procedures.'

Jeroen Slobbe - Managing Director & Sander van Hoegee - Business Process Engineer

TDC - onderdeel van de Tembo group

TDC als onderdeel van de Tembo group in Kampen richt zich met de volledig nieuw ontwikkelde modulaire Genesis machinelijn op de elektronische sigaret met de e-vaping cartridge vullijn.
PRO.FILE is ingericht om optimaal de modulaire CTO werkwijze te ondersteunen. Verder is de vastlegging van de geleverde configuraties een belangrijke doelstelling om zo het beheer over de geleverde configuratie per installatie te beheersen.

Ook relevant: