TEMBO GROUP

"Doel is modulariteit in alles door te voeren en vast te leggen in PRO.FILE"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Sinds 2006 richt Tembo group zich niet meer alleen op de tabaksmarkt, maar ook op zogenoemde next generation products, high-end machineplatforms. Om de ontwikkeling en het onderhoud van de platformen beheersbaar te maken, is PRO.FILE PLM geïmplementeerd.

'We kijken verder dan wat op het eerste gezicht mogelijk lijkt'

PRO.FILE is geïntegreerd met de CAD- en ERP systemen (respectievelijk SolidWorks en Trimergo). Deze systemen ondersteunen direct het primaire proces, en door deze integrale oplossing zijn veel handelingen geautomatiseerd. Tembo slaat in PRO.FILE nu alle tekeningen van de machines op en kan een eenduidig revisieproces toepassen. Tevens biedt PRO.FILE de mogelijkheid de standaard vast te leggen en te beheren volgens de door Tembo vastgestelde processen en procedures. Een ander voordeel is dat PRO.FILE een scheiding maakt tussen de revisies waaraan ge-engineerd wordt en die in productie gebruikt mogen worden.

‘De innovatieve en veranderende markt maakt het noodzakelijk dat de machines veranderen. PRO.FILE biedt de mogelijkheid de standaard vast te leggen en te beheren volgens de door Tembo vastgestelde processen en procedures.'

Tembo group is een Champions League speler in de hightech machinebouw, daar heb je ook een PLM partner bij nodig die dat niveau ondersteund.

Tembo group in Kampen ontwikkelt en ontwerpt high-end machine platforms voor de productie van papieren rietjes, het aanbrengen van wateroplosbare folie, biologisch afbreekbare sigarettenfilters en de micro-assemblage van producten met precisieonderdelen.
PRO.FILE is ingericht om optimaal de modulaire CTO werkwijze te ondersteunen. Verder is de vastlegging van de geleverde configuraties een belangrijke doelstelling om zo het beheer over de geleverde configuratie per installatie te beheersen.

Kijk hieronder de uitzending bij 'How it's done' van RTL Z terug

Heeft u de uitzending van het TV programma 'How it's done' van RTL Z - waarbij PLM Xpert te gast is bij Tembo Group- gemist? Graag delen we dit item met u.

Tijdens dit interview gaat Hugo Botter, MD PLM Xpert, in gesprek met voorzitter van de raad van bestuur Arend van der Sluis en Guido Mulder, manager procesverbetering en SHEQ, bij Tembo Group. Toegelicht wordt hoe PRO.FILE PLM en digitalisering de productontwikkelings- en engineeringprocessen van Tembo Group optimaliseert.
Arend en Guido vertellen over de doelen van Tembo op het gebied van innovatie en duurzaamheid, evenals de technologische initiatieven die samen met PLM Xpert als PLM-partner zijn ontwikkeld.

We danken het team van Tembo Group voor de deelname aan dit interview en voor de geweldige samenwerking. Benieuwd naar de technologieën en markten die Tembo Group bedient? Bezoek de website www.tembo.eu

Ook relevant:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact