Crux Agribotics is live met PRO.FILE

20/07/2023
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Knowledge

De ingebruikname van PRO.FILE als productdata backbone bij Crux is gevierd met de welbekende PLM Xpert taart

PLM Consultant, Bauke Hendriks, heeft samen met het team van Crux Agribotics de ‘PLM Xpert livegang-taart’ aangesneden.

Crux is, samen met KOAT, onderdeel van Kind Technologies. Een groep bedrijven die allen zijn gemigreerd naar één CAD-, één PLM- en één ERP-omgeving. De mapstructuren op gedeelde Drives zijn vervangen door PRO.FILE en biedt hiermee de digitale productdata backbone van productgegevens met integratie met editortools zoals SolidWorks en MS Office.

Het PLM projectteam van Crux is niet over 1 nacht ijs gegaan. Na een uitgebreid selectietraject en een Crux specifieke PRO.FILE-SolidWorks Workshop is de definitieve keuze voor PRO.FILE gemaakt en is gestart met DMS en PDM. Ook de PRO.FILE integratie met Trimergo ERP was ook zwaarwegend binnen het keuzetraject.

De livegang is gevierd op kantoor in het nieuwe pand Eindhoven.
Crux Agribotics ontwikkelt, levert en integreert automatiseringssystemen binnen de tuinbouw. Het product, SortiPack®, is een modulair systeem voor de verwerking van groenten en fruit. De robotica, met vision en machine learning, stelt telers in staat hun weeg-, sorteer- en verpakkingsproces te automatiseren zonder afhankelijk te zijn van menselijke arbeid. Rondom het SortiPack systeem levert Crux het complete interne transport in de schuur, denk hier bv ook aan een palletizer, kantelaars en ontstapelaars.

Het team van PLM Xpert is er trots op om dit mooie project bij Crux te mogen doen en wenst Crux Agribotics mooi rendement van PRO.FILE en succes met de verdere uitrol en de realisatie van bedrijfsdoelen.

Inhoudelijk over PRO.FILE: