Logitec Plus Factory & Design BV

"Met PRO.FILE aan de slag met Part classificatie volgens de modulaire opbouw van de machines"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Logitec maakt de keuze voor PRO.FILE na uitgebreide oriëntatie

Logitec Plus Factory & Design BV

Logitec Plus Factory & Design BV biedt een breed scala aan oplossingen voor de tuinbouwsector. Zij hebben jarenlange ervaring in het leveren van automatiseringsoplossingen voor telers wereldwijd. Met een eigen 3D-ontwerpteam voorzien zij klanten van gespecificeerde lay-outs en op maat gemaakte oplossingen

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Na een uitgebreide oriëntatie op PDM/PLM en na referentiebezoeken aan PRO.FILE klanten die met Inventor als CAD systeem werken met aansluiting op MKG ERP, heeft Logitec Plus BV in de tweede helft van 2022 PLM Xpert gekozen als partner en de opdracht gegeven voor de invoering van PRO.FILE om met Part Classificatie modulair ( CTO ) te kunnen gaan werken.
In korte tijd is er stevige vooruitgang geboekt en een basis gelegd voor de toekomst. Zij konden, na training zelf aan de slag gaan met het opbouwen van Part Classificaties volgens de modulaire opbouw van de eigen machines en waren snel in staat om zelf de configuratie van PRO.FILE te doen.

Vanuit PLM Xpert is Bauke Hendriks als begeleidend consultant betrokken geweest en Bas Verbunt als accountmanager. Het team van Logitech Plus heeft bij live-gang haar waardering uitgesproken over de pragmatische aanpak en begeleiding vanuit PLM Xpert.

Ook relevant:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact