Hytrans Systems BV

"GESLAAGDE DATAMIGRATIE SCHEELT NU VEEL ZOEKWERK"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Hytrans Systems heeft haar kantoor met werkplaats in Lemmer en is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van mobiele watertoevoer systemen voor oa. brandbestrijding en verkeerssignalering systemen. De producten bestaan uit geavanceerde hydraulische, electrische en mechanische systemen.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Vervanging van bestaand 'end of life' PDM systeem
Bij Hytrans wordt naar tevredenheid gewerkt met Inventor als 3D CAD systeem voor de ontwikkeling van de systemen en producten. De data werd beheerd met ProductStream Pro, echter dit systeem werd niet meer onderhouden en ontwikkeld door Autodesk. Hytrans is voor de vervanging op zoek gegaan naar een systeem wat minimaal dezelfde functionaliteit zou bieden als het bestaande PDM systeem en doorgroei mogelijkheden biedt om Product- en Document Lifecycle Management (PLM) te realiseren. Verder was een diepgaande integratie met het Ridder iQ ERP systeem een vereiste. Tot nog toe heeft Hytrans zich weten te redden met handmatige acties tussen engineering en logistiek, echter deze handmatige acties kosten veel tijd en discipline van de medewerkers. Het Vault systeem van de CAD producent kon deze integratie en PLM functionaliteit niet bieden, waar PRO.FILE deze wensen en eisen als standaard en te configureren functionaliteit kon bieden.

Hytrans Systems B.V.

Hytrans Systems B.V. is succesvol met de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige systemen voor het verpompen van zeer grote hoeveelheden (blus)water over grote afstand die vooral worden geleverd aan de petrochemische industrie en overheden, wereldwijd. De HTS-systemen voor mobiele rijstrooksignalering zijn overal in Nederland te vinden bij wegwerkzaamheden. De systemen kenmerken zich door het toepassen hoogwaardige technologie, zeer eenvoudige bediening en een grote bedrijfszekerheid.

Eelco Zeinstra - Hytrans Systems

“We zijn een tevreden klant. Toen we kennismaakten met het pakket waren we onder de indruk van hoe goed het eruitzag. Het voordeel is dat je een eenduidige manier van opslaan hebt en dat het toekomstbestendig is.”

Ook relevant: