Hadetec B.V.

"HADETEC BV - onderdeel van Rootselaargroup - zet PRO.FILE in voor professionalisering op het gebied van workflow en revisiebeheer"
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Hadetec B.V. te Nijkerk is gespecialiseerd in gasproductie-, gasreinigings- en gasbehandelingsapparatuur. Voor het ontwerpen en de engineering heeft Hadetec B.V eigen hooggekwalificeerde ingenieurs met expertise in Process Engineering, Mechanical Engineering, Electrical Engineering , Software Engineering en Project management. De complexe technische producten vereisen hoogwaardige kwaliteitsborging en documentbeheer.
Hadetec heeft voor die borging gekozen voor PRO.FILE.

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Met klanten zoals Shell, Hyundai Heavy Industries, Hyundai Engineering and Construction, LG Engineering and Construction, Daewoo Heavy Industries,, de grote EPC (Engineering Procurement Contractors) lag de behoefte van Hadetec binnen Product Lifecycle Management met name op Document Management en Document Control.
Met PRO.FILE geeft Hadetec invulling aan:

  • Efficiënt beheren van technische documenten (PRO.FILE DMStec)
  • Efficiënt beheren van projecten (Document control) zoals de uitlevering vanalle juiste documenten met juiste revisie aan einde projecten
  • Efficiënt beheren van document stromen van leverancier naar klant (Document control) met name in PDF, verstuurd met Transmittals en frontsheets
  • Revisie beheer op documentatie

Hadetec B.V. - onderdeel van Rootselaargroup

Hadetec als onderdeel van de Rootselaargroup te Nijkerk heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van gasproductie-, gasreinigings- en gasbehandelingsapparatuur. Hadetec produceert op maat gemaakte skid mounted installaties in overeenstemming met alle toepasselijke specificaties, codes en normen.
PRO.FILE is ingericht om optimaal Document Management en Document Control te ondersteunen.

Ook relevant: