Werken bij PLMxpert

In onze groeiende organisatie zijn er regelmatig vacatures voor zowel technische als commerciële en/of ondersteunende functies.

Ook als er geen openstaande vacatures worden vermeld, nodigen wij u uit om een open sollicitatie te sturen. Zeker als u affiniteit heeft met ons bedrijf en denkt een toegevoegde waarde te kunnen leveren. Er wachten interessante activiteiten op u in een innovatieve, groeiende onderneming met een vlakke hiërarchie. We zijn trots op ons uitstekende werkklimaat met kenmerken zoals betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en onderlinge steun en hulp. Naast een aantrekkelijke, op prestaties gebaseerde beloning, ondersteunen wij de persoonlijke ontwikkeling en bieden wij een moderne werkomgeving met goede doorgroeimogelijkheden voor jonge professionals.

Wie zijn wij:

PLM Xpert is een gezonde en groeiende onderneming die sinds 1997 actief is met het leveren van software oplossingen voor het beheer van Product Lifecycle Management. PLM Xpert is het PRO.FILE Competence Center voor de BeNeLux. Een modern bedrijf met behulpzame, open-minded collega's. Met ons productportfolio realiseren we in een innovatieve IT-omgeving spannende projecten bij klanten. Klanten zijn bedrijven als Itho-Daalderop, DEMACO, Palfinger, Bredenoord aggregaten, Hytrans Systems BV, IHC Merwede, Damen Shipyards, Nedtrain R&O, Vekoma Rides and Manufacturing, IHI Hauzer Techno Coating.

Wat bieden wij onze medewerkers:

  • Werken met programmatuur gebaseerd op de modernste (Microsoft) technologieën
  • Directe communicatie lijnen, platte hiërarchieën, geen bureaucratie
  • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden
  • Een geweldig team dat sterk met elkaar samenwerkt en stimuleert
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, laptop, telefoon en auto van de zaak en prestatiebeloning

Wilt u werken in een bedrijf dat u uitdagende werkzaamheden biedt en waar uitstekende mogelijkheden worden geboden om uw vaardigheden verder te ontwikkelen en te laten groeien? Maak dan kennis met de PLM Xperts.

Momenteel zijn er geen vacatures