Projecten

PRO.CEED geeft u toegang tot alle documenten en gegevens die bij een project horen.

Projectmanagers moeten hun projecten goed kunnen beheersen, bewaken en documenteren. Dit wordt steeds moeilijker door toenemende complexiteit, strakkere deadlines en de verplichte naleving van wetten en normen. Omdat ze hebben te maken met een stroom van documenten en data binnen een project die vaak heel groot en divers is wordt het een steeds grotere uitdaging om de controle te behouden en technische projecten tot een goed einde te brengen.
PRO.CEED biedt ondersteuning in het beheer van Projecten met geautomatiseerde documentsturing aan technische bedrijven die zijn gespecialiseerd in Engineering-To-Order productie en Plant Engineering. Alle documenten en gegevens uit de verschillende afdelingen bevinden zich op één en dezelfde locatie. U kunt overal en altijd informatie verstrekken over de status van uw projecten en PLM-processen.

PROOM

PROOM is de snelle en veilge Cloud oplossing om eenvoudig en veilig documenten delen met partners, klanten en leveranciers tijdens de complete productlevenscyclus

De toename van uitwisseling van informatie in projecten vraagt steeds meer energie van organisaties. Huidige beschikbare IT toepassingen zoals WeTransfer en FTP zijn slechts basaal inzetbaar voor dit doel en laten te wensen over op het vlak van veiligheid en gebruikersgemak. Met de ontwikkeling van de Cloud applicatie PROOM heeft PROCAD de handschoen opgepakt door het ontwikkelen van een oplossing, volledig gebasseerd op internet professionaliteit, voor het uitwisselen van complete data-sets. Unieke projectruimtes, voorzien van toegewezen rechten, maakt gecontroleerde samenwerking tussen partijen mogelijk. Deze oplossing heet PROOM; de snelle en veilge Cloud oplossing binnen PRO.FILE Project- en Document Management voor de uitwisseling van bestanden via een virtuele projectruimte.

PROOM is de industriële oplossing voor het eenvoudig en veilig uitwisselen van documenten met partners, klanten en leveranciers in de technische sector. Met zijn moderne, virtuele projectruimtes is PROOM het alternatief bij uitstek voor conventionele e-mail- en FTP-oplossingen. Anders dan systemen als WeTransfer en Dropbox is PROOM toegespitst op zakelijk gebruik en het werken met technische hoogwaardige data die in hoge mate belangijke IP (Intellectuele Properties) bevatten.
PROOM is de collaborative omgeving om samen te werken in projecten.
In technische bedrijven worden documenten vaak over de grenzen van de onderneming heen gedeeld en bewerkt. Dit vereist dat iedereen op hetzelfde moment toegang heeft tot de juiste documenten en dat deze eenvoudig kunnen worden uitgewisseld, ongeacht grootte of aantal documenten.

De meerwaarde van PRO.FILE met PROOM:

  • PROOM levert, geïntegreerd met PRO.FILE, organisaties het gereedschap voor samenwerking met externe partijen.
  • CAD modellen, tekeningen en andere documenten kunnen direct in de juiste versie en status vanuit PRO.FILE via de Transmittal (verzendlijsten) functionaliteit worden "vrijgegeven” naar de virtuele projectruimte van PROOM.
  • Samenwerkende partners in projecten hebben voortaan de zekerheid dat zij met de juiste data werken. Een belangrijke stap in volledige Project en Product Lifecycle Management (PLM).
  • Beveiliging van de data is hierbij één van de belangrijke aspecten. Bij het publiceren vanuit PRO.FILE is meteen in te stellen hoe lang de data beschikbaar moet blijven en is direct inzichtelijk wie wat met een bepaald bestand heeft uitgevoerd.
  • Altijd up-to-date - Eén keer aanmelden bij PROOM en automatisch synchroniseren. Altijd de laatste versie in real-time.
  • Veilig gegevens uitwisselen - Geen lastige audits meer dankzij compliance bij het delen van gevoelige documenten.
  • Transparantie en controle - Controleerbare communicatie door gebruikersbeheer en herleidbaarheid.
  • Heldere communicatie - Geen misverstanden meer bij de communicatie met partners, klanten en leveranciers.

Meer oplossingsrichtingen binnen PRO.FILE:

Powered by: