Levenscyclus

PRO.FILE Product Lifecycle Management; PLM processen beheersen en automatiseren

Het succes van uw onderneming wordt grotendeels bepaald door de bijdrage die projecten en processen leveren aan de winstgevendheid van het bedrijf.
PRO.FILE is de no-nonsense oplossing voor het Product Lifecycle Management (PLM) proces voor industriële organisaties en biedt een bedrijfsbrede oplossing voor het beheer van productdata over de hele levenscyslus van het product (van ontwerp tot end-of-life). PDM, PLM, DMStec en archiveren in één systeem dat al uw ontwerp- en productgegevens indeelt op basis van uw eigen productstructuur en waarbinnen u zelf regelt op welke manier u uw documenten beheert en beheerst. De basisonderdelen zijn een elektronische vault/ database voor het opslaan van alle product data, productstructuren en stuklijsten en engineeringsdata (CAD). De toegang tot de data in het verloopt via een Grafische User Interface (GUI) en wordt beveiligd en gecontroleerd via gebruikersrechten. Door middel van het toekennen van digitale lifecycles/workflows wordt de status van de data vastgelegd en wordt per document bepaald wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld of het toegestaan is om een revisie te maken of een wijziging in de data uit te voeren. Omdat alle informatie in een database wordt opgeslagen is het terugvinden van data en hergebruik van onderdelen steeds vaker en doeltreffender toe te passen.

PRO.FILE en DMStec voor SAP

PRO.FILE is de Multi ERP oplossing

Veel bedrijven hebben hun engineeringafdeling al met een PDM/PLM-systeem uitgerust om tekeningen te bewaren en BOM-gegevens naar SAP ERP te sturen. Wat ontbreekt, is een eenvoudig, kant-en-klaar documentmanagementsysteem voor het hele bedrijf. Een tool waarmee SAP-gebruikers gegevens en documenten over producten/machines in een projectmap kunnen opslaan en opvragen en deze map vervolgens direct kunnen koppelen aan de structuur van de producten/machines die het bedrijf maakt. Deze bedrijven hebben een Product Data Backbone nodig die alle informatie over producten/machines veilig opslaat en beheert, inclusief de gegevens in gerelateerde documenten.
PRO.FILE is een echt geïntegreerde one-stop-oplossing en u hoeft niet met 5 verschillende software producten/bedrijven te werken om hetzelfde resultaat te bereiken.

PRO.FILE PLM voor SAP

Nadat het besluit is genomen om een PLM-systeem te introduceren of het bestaande PLM-systeem te vervangen, komt de vraag welk PLM-systeem het best bij uw bedrijf past.

Met name klanten die SAP gebruiken, moeten een belangrijke conceptuele keuze maken. Wil ik de PLM-oplossing in SAP ERP gebruiken of voldoet een speciaal voor PLM ontworpen systeem dat in SAP ERP wordt geïntegreerd eerder aan mijn behoeftes?

PRO.FILE PLM voor SAP koppelt het productgegevensbeheer in uw CAD-systemen aan SAP ERP. Het resultaat is een efficiëntere en foutloze automatische uitwisseling van objecten en gegevens (stamgegevens van materialen, BOM’s, documenten, wijzigingsnummers, status) tussen ontwikkelaars en inkoop, productie en verkoop.