Wij feliciteren VDL De Meeuw met de Go Live van PRO.FILE

04/07/2024
  • LinkedIn
  • Gebruikers Nieuws

Wij feliciteren 🍾 team VDL De Meeuw met deze fantastische prestatie. Door de inzet van het projectteam is een PLM omgeving neergezet waar de marktleider in flexibel en modulair bouwen haar data stromen en processen optimaal kan beheersen. Het team van PLM Xpert wenst deze klant groot rendement en groei!

Waar De Meeuw in 1929 begon als wagenmaker, groeiden ze uit tot fullservice-aanbieder van circulair flexgoed. De positie van De Meeuw in de utiliteitsmarkt versterkte met de jaren en sinds 2016 bieden ze huisvestingsoplossingen aan voor de woningmarkt. Het hoofdkantoor en de fabriek in Oirschot is de thuisbasis waar De Meeuw het industriële, modulaire en circulaire bouwsysteem ontwikkelt, produceert, aanbiedt en in omloop houdt.

De, inmiddels welbekende, PLM Xpert livegang taart werd samen met het PLM projectteam van VDL De Meeuw en de PLM Xperts aangesneden. Tijdens het taartmoment werd er geëvalueerd en vooruit gekeken, want niet alleen de taart smaakt naar meer.

logo_vdl-de-meeuw-rgb

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact