PRO.FILE technisch live bij HQ Pack

20/06/2024
  • LinkedIn
  • Gebruikers Nieuws

Vandaag hebben we in de hoofdvestiging van HQ Pack de technisch live gang van PRO.FILE PLM gevierd. Uiteraard met een flinke taart!

HQ Pack is één van de leidende bedrijven ter wereld op het gebied van hightech verpakkingen.

Onder aanvoering van Bas van Goch in samenwerking met onze consultant Alex Huijser is in sprints het punt bereikt dat de technische inrichting staat.

Komende tijd zal worden gebruikt voor het inbrengen van data waarna de eindgebruikers worden getraind en er projecten zullen worden gedraaid met hulp van PRO.FILE.

Gefeliciteerd HQ group, wij wensen jullie veel plezier en rendement met PRO.FILE!

HQ Pack bestrijkt de volledige levenscyclus van verpakkingen, van het ontwerp tot het hergebruik, met inbegrip van de opslag en distributie van verpakkingen waar ook ter wereld.Om te voldoen aan alle hoge specificaties, kwaliteitseisen en diensten die klanten vragen, heeft HQ Pack alle benodigde ontwerpen, productie en diensten onder één dak. Hierdoor kan men het volledige proces beheren, met inbegrip van de toeleveringsketens voor materialen en de kwaliteitscontrole.
De keuze van HQ PAck voor PRO.FILE als futureproof datamanagement platform en product data backbone is dan ook een logische.

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact