Aftermovie Vision, Robotics & Motion and Digital Innovation beurs 2024

07/06/2024
  • Bedrijfsnieuws

PLM Xpert nam deel aan de beurs Vision, Robotics & Motion and Digital Innovation 2024. Beide beursdagen heeft onze directeur Hugo Botter een lezing gegeven met de titel; 'Van Concept naar Cash met digitalisatie'.

De meeste Nederlandse en Belgische maakindustrie bedrijven zijn nog met puntoplossingen en datasilo's geautomatiseerd. Dit heeft consequenties voor de doorloopsnelheid van orders hashtag#timetomarket en de kwaliteitsbewaking en borging.
Tijdens de voordracht werd de deelnemer meegenomen in de roadmap die je als hashtag#maakindustriebedrijf kunt (zou moeten) maken om competitief te blijven en tot marktleider te ontwikkelen. Van Product Data Management (hashtag#PDM) naar Lifecycle Management (hashtag#PLM) en hoe je de verkoopafdeling aansluit op PLM met een hashtag#CPQ configurator en Service en de klant voorziet van informatie over de geleverde productconfiguratie via een aangesloten Spare-Part portal.

Wilt u de handout van de presentatie ontvangen, laat dan even een bericht 'handout' als commentaar achter of stuur een bericht naar receptie@plmxpert.nl