Waarom technische data en documenten in één systeem horen

  • PRO.FILE Webinar

Binnen de maakindustrie is het tempo hoog. Dit verlangt het gebruik van de beste DMS tool die u kunt krijgen voor solide beheer van alle data en documenten! Dat is efficiënt, bespaart tijd en geeft u een voorsprong. Hoe pak je dit aan? Wat zijn de mogelijkheden? De tool en de toepassing ziet u terug in dit webinar.

Locatie
Remote: vanachter uw eigen bureau
Datum
05/04/2024 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Het aantal digitale documenten die rond gaan in industriële bedrijven is explosief toegenomen. Dit vereist een centrale bron voor de opslag van data en documenten en het voorzien van de juiste weergave voor elke afdeling,

PRO.FILE biedt de oplossing: PDM / PLM en volledige DMS in één systeem en zorgt ervoor dat kennis geborgd wordt en eenvoudig is op te vragen en voorkomt dat kennis verloren gaat. Alle afdelingen hebben centraal toegang tot dezelfde gegevens. De schermen zijn individueel aan te passen aan de behoeften van de verschillende afdelingen. Het voordeel is dat alle documenten maar één keer worden opgeslagen, waardoor dubbele versies zijn uitgesloten.
Veel bestaande document management systemen zijn alleen gericht zijn op het structureren van office documenten. PRO.FILE zorgt er voor dat u al uw data en documenten echt kunt managen en met name de zeer complexe documenten die gegeneerd zijn door uw engineers.

Onderwerpen tijdens dit webinar:

  • Waarom de maakindustrie een centrale bron voor datamanagement nodig heeft
  • Hoe conventionele DMS systemen en DMStec van elkaar verschillen
  • Hoe u alle kennis binnen uw bedrijf bewaakt, beheerst en benut
  • PRO.FILE Praktijkvoorbeelden
  • Samenvatting, vragen en antwoorden

Meld u gerust aan via het onderstaande aanmeldformulier.
Online kennisoverdracht door de PLM Xperts.

Locatie: remote - vanachter uw eigen computer

Inschrijvingsformulier

Contact informatie

Overige deelnemers

Opmerking

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.