Van CAD data management naar echt PDM/PLM

Dit evenement is verlopen.
  • PRO.FILE Webinar

Een CAD-datamanagementsysteem dat gegevens uit tekeningen geïsoleerd opslaat, voldoet niet meer aan de huidige eisen van technische ondernemingen. In ons 45 minutes webinar gaan we hier op in en laten zien dat PRO.FILE de toenemende digitalisering ondersteunt.

Locatie
Remote: vanachter uw eigen bureau
Datum
27/01/2023 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Ondernemingen die een nieuw CAD-datamanagementsysteem willen aanschaffen, dienen erop te letten dat dit systeem standaard verwijzingen en relaties ondersteunt en end-to-end-artikelbeheer mogelijk maakt. Kort gezegd: zij moeten een PDM-oplossing in plaats van een CAD-databeheersysteem introduceren.
PRO.FILE voorziet, met één druk op de knop, in de juiste informatievoorziening, één bron één waarheid - alle kennis beschikbaar. Dit vermindert het aantal fouten, bespaart tijd en vereenvoudigt het werken met productgegevens.
PRO.FILE ondersteunt de toenemende digitalisering en 'weet' bijvoorbeeld wat de versie en staat van een product is en welke relaties het met andere producten heeft. PLM = geautomatiseerde samenwerking gedurende de totale levenscyclus en niet alleen maar dataopslag.

Een overzicht van de onderwerpen tijdens dit 45 minutes webinar:

  • CAD-datamanagement versus PDM/PLM
  • Voordelen van PDM/PLM ten opzichte van CAD-datamanagement
  • Digitalisatie van uw Product Data; goed voorbereid de toekomst tegemoet
  • Voorbeelden uit de dagelijkse praktijk in machine- en apparatenbouw

Meld u meteen aan met het formulier hieronder.
U ontvangt vervolgens een uitnodiging met de link zodat u de sessie op uw desktop kunt volgen.

Online kennisoverdracht door de PLM Xperts.