PRO.FILE Experience for SOLIDWORKS

  • PRO.FILE Webinar

Bij de keuze voor een Product Lifecycle Management oplossing speelt het beheer van CAD data, versies en revisies, productstructuren en afgeleide stuklijsten een centrale rol.
Tijdens deze Experience sessie geven wij u een beeld van de PDM/PLM wereld en bieden we handvatten om uw eigen PDM/PLM strategie te bepalen passend bij wat voor uw organisatie belangrijk is. Zo kijken we naar het belang van een data backbone, een digital thread en digital twin maar ook naar configuratiebeheer en CAD data beheer en de rol van PLM in combinatie met ERP. Verder belichten we project- en document management en hoe die op elkaar in grijpen. Net als het later kunnen aansluiten met het pad van CTO met CPQ en een geïntegreerde Configurator.  
Neem deel aan ons webinar en maak de juiste afwegingen...

Locatie
Remote: vanachter uw eigen bureau
Datum
19/04/2024 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

One PDM/PLM platform: Full Power – Endless possibilities - Affordale - Scalable - Proven

Keuze stress?
Bij de keuze voor een Product Lifecycle Management oplossing speelt het beheer van CAD data, versies en revisies, productstructuren en afgeleide stuklijsten een centrale rol.
Hoe maakt u, als solidworks gebruiker, de juiste afweging voor de volgende stap in digitalisatie van uw SolidWorks data?
Zo kunt u kiezen voor een vervolgstap binnen de solidworks range maar wat is de consequentie van die keuze? Is er binnen die range wel een duidelijke roadmap en is de gewenste functionaliteit wel beschikbaar? Wat als de tool te complex is waardoor er geen match is met uw bedrijfsomvang, -processen. Beperkt u zich dan niet in digitaliserings mogelijkheden van uw productdata?
PRO.FILE is het digitale informatiebrein met keuzevrijheid. Eén digitale bron om ervoor te zorgen dat de juiste data op het juiste moment beschikbaar is.

Snel beginnen?
U kunt snel beginnen met een future proof digitaliseringsplatform met de PRO.FILE Quick Start Package.
Met het PRO.FILE Quick Start Package heeft u snel en Affordale toegang tot een Scalable digitaliseringsplatform voor Product and Document Lifecycle Management, zonder een omvangrijk migratieproces.
U legt direct een basis richting PLM voor de samenwerking met collega's van de werkvoorbereiding, de productie en de service. Een data backbone voor de gehele onderneming, een roadmap naar de toekomst.

icons-solidworks

PRO.FILE – het digitale informatiebrein met keuzevrijheid voor PDM & PLM.
Bedrijven in de maakindustrie hebben één digitale bron the single source of truth nodig om ervoor te zorgen dat de juiste data op het juiste moment beschikbaar is. PRO.FILE is het no-code platform voor het digitaal transformeren van engineering- en informatiebeheerprocessen. Endless possibilities: Ons digitale informatiebrein slaagt waar geïsoleerde applicaties en hun datasilo's falen.

Deze nieuwe generatie PRO.FILE PLM software biedt de nieuwe standaard voor schaalbaarheid, openheid, configurabiliteit en performance. U heeft de keuzevrijheid en geen verplichting om volledig Cloud based te werken waarbij alle processen worden afgehandeld op de server of hybride Cloud, On Premise of SAAS. Verder bieden uitgebreide interfaces en API’s bieden externe toegang tot de data en functies op diverse devices en met apps.

brochure-pictures

Meer tijd voor creativiteit en ontwerpen, minder tijd besteden aan routines?
Werken met het ontwerpsysteem (CAD/CAE) zoals SolidWorks behoort tot de primaire dagelijkse werkzaamheden van engineers. Beheer van engineering data door een PDM/PLM-systeem moet om die reden de werkzaamheden van de engineer zo ondersteunen, dat deze zich kan concentreren op zijn creatieve ontwerpactiviteiten. PRO.FILE verzorgt het beheer van CAD en Product Data voor de engineer die met solidworks werkt. De engineer kan zich daardoor volledig richten op het ontwerpen. Maar PRO.FILE gaat verder... het vormt het digitale platform voor data en documenten binnen de gehele onderneming en sluit naadloos aan op ERP en andere bedrijfsapplicaties.

plm-xpert-bannerb-235x195

Meld u meteen aan met het formulier hieronder.
Deelname is kosteloos.
Tijd: 09:00-09:45 uur

Inschrijvingsformulier

Contact informatie

Overige deelnemers

Opmerking

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.