Solidworks Customer Experience with PLM

  • PRO.FILE Webinar
  • PLM ToGo

Toekomstgericht de juiste stappen maken in digitalisatie van uw product data zoals BAKON Food Equipment en Smit Thermal Solutions?

Met onze Digital PLM ToGo van 12 november 2021 gaan we in op de Customer Experience van deze twee high-tech machinebouwers die als gebruiker van solidworks de stap hebben gezet naar PLM met PRO.FILE als productdata backbone en digitalisatie platform.

Ervaar tijdens deze Digital PLM ToGo waarom het PRO.FILE full power platform, met eindeloze mogelijkheden, het belangrijke onderscheid maakt voor deze solidworks gebruikers en wellicht ook voor u...

Locatie
Digital PLM ToGo. Online kennisoverdracht.
Datum
12/11/2021 09:00 - 10:30

Wij nodigen directieleden, managers en professionals van harte uit om deel te nemen aan deze Experience sessie en een PDM/PLM strategie te vormen op basis van live demonstraties en de invoering- en gebruikerservaring van twee high tech machinebouwers die werken met solidworks 3D CAD.

Bepaal uw eigen roadmap met maximale keuzevrijheid voor PLM & PDM

Welke oplossing is het meest geschikt voor mij? Is dit systeem flexibel genoeg om mee te groeien en te veranderen? Kan ik al mijn CAD-modellen, tekeningen en stuklijsten evenals mijn project- en bedrijfsdocumenten integraal beheren? Hoe zit het met toepassingen zoals kwaliteitsprocessen en de aansluiting op ERP? Hoe doe je dat dan? Hoe pak je zo iets aan? Heeft u een plan? Wilt u uw huidige systeem één op één vervangen door een andere CAD-gegevensbeheerapplicatie of creëert u liever een basis voor meer?
Allereerst: geen keuze stress. PRO.FILE is de favoriete keuze van veel solidworks gebruikers.
Het is dé data management oplossing waarmee u kunt groeien in uw eigen tempo en passend bij uw huidige bedrijfsprocessen. Met ons platform voor Product and Document Lifecycle Management bent u voorbereid op maximale digitalisering. Maak een slimme stap of overstap.

Onze Digital PLM ToGo-Solidworks Customer Experience levert u waardevolle informatie om zelf de juiste keuze te maken richting PDM en PLM.
Ervaar in de praktijk hoe twee high tech machinebouwers , die werken met solidworks 3DCAD, de stap naar PRO.FILE al hebben genomen en succesvol doelen realiseert.

Bakon Food Equipment

****Bakon Food Equipment is een internationaal opererend bedrijf (sinds juli 2021 lid van de Linxis Group) en ontwerpt en produceert bakkerijapparatuur. Bakon is gevestigd in Goes waar alle machines worden vervaardigd en geassembleerd. Om de hoge kwaliteitsstandaard te kunnen blijven garanderen heeft Bakon er voor gekozen om Smarteam, het end-of-live PDM van Enovia/Dassault, te vervangen voor PRO.FILE PLM. Hoe is de besluitvorming verlopen, wat was doorslaggevend en weke doelen zijn inmiddels behaald, daarover vertelt dhr Kees Deurloo, manager mechanical engineering bij Bakon Food Equipment.

Smit Thermal Solutions

SMIT Thermal Solutions, opgericht in 1936 in Nijmegen, Nederland, is een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte thermische apparatuur en systemen.
Smit ontwerpt en produceert thermal equipment voor grootschalige productie. De kerncompetenties van SMIT zijn niet beperkt tot thermische behandeling, maar omvatten depositieprocessen met behulp van thermische verdamping en het bedrijf is voortdurend aan het innoveren. Om tijdens een project, met solidworks data, de innovatie, kwaliteit en efficiency te kunnen borgen heeft Smit Thermal Solutions binnen 3 weken PRO.FILE PLM ingevoerd. De heer Mark Snoeks, projectmanager bij Smit TS, vertelt hierover tijdens deze online Solidworks Customer Experience.

Meld u meteen aan met het formulier hieronder.
Deelname is kosteloos.

Vrijdag 12 november 2021
Tijd: 09:00-10:30 uur

Inschrijvingsformulier

Contact informatie

Overige deelnemers

Opmerking

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.