Beperkt door puntoplossingen? Kies voor één digitale informatiebron.

  • PRO.FILE Webinar

Het is belangrijk voor technische bedrijven om productgerelateerde gegevens en documenten te kunnen beheren in één oplossing en op één centrale plaats. Losse puntoplossingen die gegevens geïsoleerd opslaan, voldoen niet aan de huidige eisen van technische ondernemingen. In dit webinar gaan we hier op in en laten we zien dat PRO.FILE, als Data Backbone, alle afdelingen verbindt en de toenemende digitalisering ondersteunt.

Locatie
Remote: vanachter uw eigen bureau
Datum
11/10/2024 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Veel bedrijven hebben een ERP- en / of DMS / ECM-systeem geïmplementeerd dat is ontworpen om zakelijke workflows en documenten te automatiseren die doorgaans te vinden zijn in afdelingen zoals Logistiek, Inkoop, Financiële Administratie en Human Resources.
Daarnaast worden vaak ook nog losse puntoplossingen voor CAD Data Management en BOM Transfer geïmplementeerd bij Engineering.
Er zijn echter gebieden waar ERP niet voor is ontworpen en waar losse puntoplossingen te snel hun grens bereikt hebben.
Technische bedrijven moeten productgerelateerde gegevens en documenten kunnen beheren in één oplossing op één centrale plaats.

PRO.FILE biedt de oplossing: een centrale bron voor de opslag van gegevens binnen uw bedrijf. PDM / PLM en volledige DMS in één systeem en zorgt ervoor dat kennis geborgd wordt, eenvoudig is op te vragen en voorkomt dat kennis verloren gaat. Alle afdelingen hebben centraal toegang tot dezelfde gegevens.

Onderwerpen tijdens dit webinar:

  • Waarom de maakindustrie een digitaal platform Informatiebron voor de gehele productlevenscyclus nodig heeft
  • Hoe een volledig geïntegreerde Product Data Backbone binnen uw bedrijf uw product data linkt aan de juiste documenten
  • PRO.FILE Praktijkvoorbeelden
  • Samenvatting, vragen en antwoorden

Meld u gerust aan via het onderstaande aanmeldformulier.
Online kennisoverdracht door de PLM Xperts.

Locatie: remote - vanachter uw eigen computer

Inschrijvingsformulier

Contact informatie

Overige deelnemers

Opmerking

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.