Marvu foodprocessing equipment

"Stiekem zijn we er best een beetje trots op dat we een van de eersten waren die PRO.FILE met ERP hebben gekoppeld."
  • internationaal
  • machinebouw
  • Benelux

Gestage groei noodzaakte Marvu foodprocessing equipment na verloop van tijd om van een centrale op een decentrale organisatiestructuur over te stappen. Automatisering was daar een heel nuttig hulpmiddel bij, zegt managing director en oprichter-eigenaar Marc Vulders. ‘Wij waren de eerste die de koppeling PRO.FILE–Ridder iQ heeft gemaakt. Dat bespaart ons een dikke zestig uur in de week, vooral in werkvoorbereiding.’

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Concreet betekende dit dat Marvu, naast een eerder aangeschaft CAD-pakket (SolidWorks), een ERP-systeem (eerst Ridder R8, later Ridder iQ) ging implementeren. Daarna volgde de integratie van PRO.FILE met ERP. Alle relevante data die nodig zijn om de ontwikkel- en maakprocessen realtime te monitoren en te beheren is beschikbaar en maakt het mogelijk om aanzienlijk sneller en kostenefficiënter te werken. PRO.FILE stelt Marvu in staat om standaarden en singlesource modulaire oplossingen te ontwikkelen en versiebeheer inzichtelijk te maken en zo configure-to-order ( CTO ) te werken.

‘PRO.FILE stelt Marvu in staat om standaarden en singlesource modulaire oplossingen te ontwikkelen en versiebeheer inzichtelijk te maken en zo configure-to-order ( CTO ) te werken.

Dhr. Marc Vulders, managing director

Marvu foodprocessing equipment

Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie en produceert transportsystemen en speciaalmachines voor brood- en banketbakkerijen, voor de vleesverwerkende- , visverwerkende-, convenience-, agf- en zuivelindustrie. Met gedrevenheid verbindt Marvu de losse processtappen in productielijnen tot één soepel lopend geheel. Marvu verzorgt het gehele traject; van advies, ontwerp, productie, assemblage en in bedrijfstelling tot en met service en revisie voor zowel één specifieke machine als voor een complete productielijn op maat.

Ook relevant: