PRO.FILE Configurator

Voor wie is ons product bedoeld? Wat biedt onze configurator?

Onze oplossing is de PRO.FILE Configurator. Snelheid is een centrale voordeelbelofte voor uw productconfiguratie. Daarom kunnen met de PRO.FILE Configurator de processen voor het beheren van varianten met een factor 5 tot 20 worden versneld. Veilig en stabiel.

U kunt de software gebruiken in de hele waardeketen van uw bedrijf. Van orderacquisitie tot orderverwerking:

  • Uw marketing kan eenvoudig varianten op het WEB adverteren, beter dan met catalogi
  • Uw verkoopafdeling kan varianten sneller verkopen - en meer aanbiedingen plaatsen
  • Uw engineering kan sneller varianten ontwerpen, zowel standaarden als specials

Uniek zijn de consistentie van de oplossing, de brancheonafhankelijkheid van de technologie en het auteurssysteem voor zelfonderhoud van de software.
Dankzij de PRO.FILE Configurator werken onze klanten foutloos. Ze kunnen automatisch op maat gemaakte producten en hun productvarianten aanbieden en produceren - zelfs voor "batch size one".

Direct configureren in 3DCAD en PLM? Bekijk onze productvideo in CPQ+E !

Offerte Generator

Zinvolle offertes helpen bij het verkoopproces

Verkopers hebben offertes nodig die zo vanzelfsprekend, begrijpelijk en goed gestructureerd zijn dat klanten direct willen bestellen. Als leverancier kunt u vanaf het begin uw competentie en klantgerichtheid bewijzen. Dit geeft u een concurrentievoordeel!

De PRO.FILE Product Configurator ondersteunt u bij het maken van zulke documenten - b.v. via Microsoft Word en PDF-documenten.

Een ander voordeel van onze product configuratie is de snelheid: dankzij de automatisering van het maken van offertes kunt u in minder tijd veel meer correcte offertes versturen. Onze klanten hebben hun verkoopcijfers aantoonbaar verhoogd.

In één oogopslag - uw voordelen met automatisch gegenereerde offertes en verkoopdocumenten:

  • De offertes zijn makkelijk te begrijpen en duidelijk
  • U heeft de complexiteit van uw varianten onder controle en laat de klant precies zien wat hij wil
  • De offertes zijn levendig en in de huisstijl van uw bedrijf (belangrijk voor beeldvorming en herkenning)
  • U kunt uw offertes in meerdere talen laten maken
  • Uw klanten en potentiële klanten kunnen 24/7 de offertes ontvangen!

Voorkomen is beter dan genezen
De benodigde stamgegevens worden betrouwbaar overgedragen vanuit uw bestaande systemen, b.v. vanuit databases, ERP/SAP-systemen of Excel.

Technisch werkt het simpel:
Individuele offertes en documenten kunnen bijvoorbeeld via een link in een e-mail, als bijlage bij een e-mail, als snelkoppeling in de browser, op een FTP-server of in een downloadportal worden aangeleverd.

Zorg voor enthousiasme bij uw klanten: met realtime 3D-weergaven
Als u uw klanten positief wilt verrassen, integreert u eenvoudig 3D-aanzichten en tekeningen van de op maat gemaakte producten in de offertes. Dit maakt indruk - het is persoonlijk en to the point. De 3D-visualisaties kunnen in realtime worden gemaakt met 3D CAD-systemen.

Als uw bedrijf vertrouwt op end-to-end automatisering, genereert het systeem ook automatisch de documenten voor productie. Er zijn geen extra stuklijsten. Dat maakt het werk makkelijker.

Lees meer over onze CPQ oplossing:

Advies nodig? Neem contact op.