PRO.FILE

Als PRO.FILE Competence Center voor de Benelux implementeren wij voor u PRO.FILE.
PRO.FILE is het next-generation PDM-/PLM-/DMS- en CPQ platform voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product. De toepassing biedt end-to-end beheer en inzicht in bedrijfsprocessen en kan met de belangrijkste CAD- en ERP-systemen worden geïntegreerd. Als Product en Document Data Backbone vormt PRO.FILE de basis bij uitstek voor het duurzaam implementeren van PLM-processen. De PRO.FILE oplossing laat zich snel en eenvoudig implementeren en heeft daarmee een match met MKB en grotere bedrijven uit het midden segment. Met PRO.CEED en PROOM breidt u PRO.FILE uit naar Collaborative PLM en met de geïntegreerde Product- & Salesconfigurator beheerst u de diversiteit aan varianten en optimaliseert u het verkoopproces.
PDM, PLM, DMS en CPQ in één krachtige oplossing

Neem contact met ons op

PRO.FILE

PDM/PLM en DMS met PRO.FILE

PRO.FILE maakt het leven van technische ondernemingen een stuk gemakkelijker. En legt de basis voor blijvend succes. Ontdek hoe PRO.FILE uw taak bij elke stap, van ontwikkeling tot service, gemakkelijker maakt door naadloos alle productgegevens te integreren.

  • PDM, PLM, DMStec en archiveren in één systeem
    Beheert en integreert uw productgegevens en documenten.
  • Dezelfde documenten voor iedereen
    Functioneert als een Product Data Backbone met veilige en centrale opslag
  • Multi-CAD en multi-ERP
    Ondersteunt alle belangrijke ERP- en CAD-systemen.

Neem contact met ons op

Meer informatie over PRO.FILE?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Powered by:
PLM/PDM voor uw specifieke situatie? Maak gebruik van onze Xpertise